Slik bestiller du din nye Garasjeport

Hos Nassau har du via vår webshop en enkel og grei mulighet til å designe og bestille din nye Garasjeport.

Det er enkelt å handle på NASSAUs webshop. Etter du har designet din garasjeport betaler du sikkert og enkelt med ditt kredittkort. Først når din NASSAU garasjeport er levert, trekker vi ordrens beløp. Betalingen skjer når du har garasjeport ‘mellom hendene’.

Prøv vår webshop HER. Vi sitter klare til å hjelpe deg, enten du har spørsmål til Garasjeport oppmåling, Garasjeport montering, Garasjeport bestilling eller noe annet.

Med mer enn 47 års erfaring deler vi gjerne våre erfaringer så det sikres at du får tilstrekkelig hjelp og rådgivning. Ring på tlf. 32236510

Du designer og vi produserer Garasjeporter

Hos NASSAU har vi ingen standard garasjeporter, vi produserer alltid garasjeporter med utgangspunkt i kundes ønsker og behov. Ved hjelp av vår webshop kan du designe din nye garasjeport slik at den passer til nettopp din garasje og ditt hus. Hva koster din nye garasjeport?

Finn garasjeport prisen HER ved hjelp av vår webshop. Du er også mer enn velkommen til å ringe på tlf. 32236510 – med vår 47 års erfaring sitter vi klare til å hjelpe deg.

Nassau, Softline, Slik bestiller du din nye garasjeport

Montasje av Garasjeport eller selmontasje av Garasjeport

Hos NASSAU hjelper vi gjerne våre kunder med både oppmåling og montasje av deres nye garasjeport. Du har mulighet til å sette sammen akkurat den pakken som passer for deg. Enten du selv ønsker å måle opp og montere garasjeport eller ved at NASSAUS egne utdannede montører skal ivareta garasjeporten. Hvis du i vår webshop velger MONTASJE AV NASSAU kontakter vi deg for et tilbud på montasje av din garasjeport slik at vi sikrer at alle plasskrav er overholdt før vi starter med produksjon av din nye garasjeport. Dermed overlates all risiko og ansvar til NASSAU med hensyn til at målene er korrekte, og plasskravene er til stede.

Du velger altså fritt i vår webshop om du selv eller vi skal montere din nye garasjeport.

nassau classic

3 modeller av NASSAU Garasjeporter

Med 3 forskjellige garasjeport modeller fra NASSAU har du mulighet til at få en garasjeport med det uttrykket som passer best til nettopp din garasje. Alle de 3 garasjeport modellene er produsert fra samme ‘oppskrift’ når det gjelder kvalitet og funksjonalitet. Forskjellen ligger i det estetiske utrykket hvor hver modell har sitt eget kjennetegn av struktur i overflaten.

nassau montasje

Se, hvordan du foretager opmåling og montage af din Garageport, samt hvordan dit radioudstyr programmeres.

nassau radiobetjening

Se HER bredt utvalg av radioutstyr til garasjeporter fra NASSAU. Komponere løsningen som oppfyller dine krav og behov.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)