Garasjeporter – tilbehør

Manger du litt ekstra til din Garasjeport?

Vi tilbyr et bredt program av tilbehør til din nye garasjeport. Nedenfor kan du se de forskjellige produktene som du kan velge til din nye garasjeport helt avhengig av dine behov og plassforhold i garasjen.

 

Garasjeport HomeLink Mottaker

Hvis du ønsker å betjene garasjeporten din fra HomeLink, trenger du en HomeLink-mottaker. HomeLink er en programmerbar fjernkontroll som kan operere opptil tre forskjellige enheter; Garasjeport, alarmsystem og lys.

HomeLink erstatter produsentens fjernkontroller og lar deg styre alt fra bilen. HomeLink-panelet består av tre programmerbare knapper og en bakgrunnslysindikator.  Du kan lese mere om her

 

Frakobling av el-betjening med nøkkel

Hvis den eneste adgang til din garasje er gjennom garsjeporten kan du med fordel velge å utstyre din garasjeport med en utvendig frakoblingsanordning. Den sikrer at du i tilfelle av strømbrudd alltid kan få adgang til din garasje. NASSAU utvendig frakoblingsanordning leveres til alle våre modeller. Du kan lese mere om her

 

Økt sikkerhet i portåpningen

Ønsker du en økt sikkerhet i selve portåpningen tilbyr vi å montere sikkerhetsfotoceller som sikrer at garasjeporten alltid reverseres ved aktivering. Det er en ekstra barnesikring som du kan bestille til din nye garasjeport. Du kan lese mere om her

 

Montasjeforhold for Garasjeporter

Det er viktig at portåpningen er forberedt i henhold til våre anvisninger forut for montasjen. Det vil si at veggen skal være plan og fast, alternativt kan du bestille en karm i stål eller tre som våre montører monterer for deg. Stålkarmen leveres alltid i samme farge som din nye garasjeport. Trekarmen er av thermowood og fremstår som pen og nøytral din garasje.

Til montasje av den vannrette kjøreskinnen under taket leverer vi som standard vinkler til en overhøyde på opp til 180 mm. Har du mere høyde over portåpningen skal du bestille ekstra opphengsjern for overhøyde 180 – 380 mm.

 

Betjeningstilbehør for Garasjeporter

Vi leverer alltid 1 stk. fjernbetjening til din nye garasjeport. Ønsker du flere garasjeport håndsendere, garasjeport kodetastatur eller garasjeport veggsender har vi et bredt utvalg som du kan lese mere om her.