Vanlige spørsmål (FAQ)

Her finner du veiledende svar på de vanlige spørsmålene om garasjeporter.

Garasjeporter (12)

Produsert i Danmark

Alle NASSAU-porter både industriporter og garasjeporter produseres på fabrikken vår i Ringe på Fyn.
Vi har hatt en fabrikk i Fyn siden 1970, og vi er veldig stolte over at alle våre portene er «laget i Danmark»

NASSAU, til tross for navnet sitt (Bahamas hovedstad), er et dansk selskap. Vi har vært den ledende danske produsenten av seksjonsporter for industri, landbruk og private garasjeporter.
Med vårt produksjonsanlegg i Fyn, kan vi garantere raske leveringstider 3-4 uker på garasjeporter, som er spesielt laget for deg.

Les mer her.

NASSAU tilbyr 3 forskjellige typer garasjeporter som har 3 forskjellige overflatestrukturer.
De tre modellene er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. De tre modellene er funksjonelt liknende, men hver har sitt eget unike uttrykk og stil. Velg garasjeporten som passer til huset ditt. På vår fabrikk i Ringe er alle garasjeporter våre laget av aluminium, og samtidig får du en av markedets beste isolerte garasjeporter.

NASSAU Classic er en garasjeport med strukastruktur og leveres med 44 mm tykke skumplater.

NASSAU Woodgrain produsert med en etterligget trestruktur med en horisontal profil. Trekonstruksjonen gir et naturlig utseende til garasjen din.

NASSAU Softline Granite er produsert på en glatt overflate, noe som gir et eksklusivt utseende. Softline Granit garasjeporter er egnet for vinduer og dører i Sablé farger og Sablé overflate.
Svart Softline Granit Garasjeport matcher noir 900 sablé vinduer og dører fra bla. Velfac og Rational
Grå Softline Granit Garasjeport matcher noir 2100 sablé dører og vinduer fra bla. Velfac og Rational
Hvite Softline Granit Garasjeport matcher Hvit SAA 10F Sablé fra bla. Velfac og Rational

Vi produserer garasjeporter i henhold til dine ønsker

Velg den størrelsen som passer deg og ditt hus. Vi produserer garasjeporten din i henhold til dine individuelle mål, ønsker og behov. Samtidig har du mulighet til å tilpasse garasjeporten med synet eller panoramavinduene.

Med en NASSAU-garasjeport gjør du hverdagen lettere ved berøring av en fjernkontroll, som alltid leveres med elektrisk kontroll og fjernkontroll. I vår nettbutikk kan du enkelt og enkelt designe din egen unike garasjeport for å passe huset ditt.

Vi tilbyr kvalifisert rådgivning i planleggingsfasen, levering, montering og tjenester.

Vi leverer innen 3-4 uker – Dansk arkitektur

Hvis du vil lese mer om Garasjeport-modeller, kan du klikke her.

Du kan også prøve vår nettbutikk hvor du kan designe din egen port og se den totale prisen med en gang.

Dansk KVALITET

Siden starten i 1970 har NASSAU vært av høyeste kvalitet. Vi har vår egen fabrikk i DANMARK – Vi ønsker å gi våre kunder den beste kvaliteten og servicen. Derfor har vi samlet vår produksjon, service og administrasjon i Ringe på Fyn.

Med mer enn 48 års erfaring har NASSAU stor erfaring med å produsere garasjeporter og industriporter i Danmark og våre eksporterende land. Vi kompromitterer ikke med kvalitet, og vår store erfaring betyr at vi kan tilby kvalitet i alle prosesser. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning i planleggingsfasen, levering, montering og tjenester.

Vi fokuserer alltid på kunden, og vi sikrer at kunden får en positiv opplevelse gjennom hele prosessen.

NASSAU tilbyr porter for Thule-basen, fengsler, vaskerom, etc., som alle stiller krav til den beste kvaliteten.

GARASJEPORTER leveres kun 2-3 uker

Du designer din garasjeporter selv i nettbutikken og kan se prisen umiddelbart – alle NASSAU garasjeporter er laget i millimeter for å passe huset. Du kan fritt velge garasjeporter i 11 forskjellige farger. Garasjeporter med vinduer og hvilket tilbehør som passer til familiens behov.

Garasjeporter fra NASSAU i høyeste kvalitet og sikkerhet

NASSAU prioriterer alltid sikkerhet først. Med nesten 50 års erfaring med produksjon av porter har vi høy kunnskap om våre produkter og deres sikkerhet. Vi produserer industridører og garasjeporter av høyeste kvalitet på vår fabrikk i Fyn, og bare den høyeste kvaliteten er god nok.

Foruten det faktum at dørene våre har en vakker visuell design, kompromisser vi ikke med kvalitet og sikkerhet. Det er en ubehagelig opplevelse å få fingrene fanget i døren, og derfor har vi utviklet en fingerklemmebeskyttelse på garasjeporter våre. Dette sikrer at fingrene og andre gjenstander er trygge og ikke blir fanget mellom delene når porten løper opp eller ned. NASSAU fingerklemlås er standard på alle garasjeporter våre. I tillegg stopper en garasjeporte fra NASSAU automatisk med sikkerhetsfotoceller som sikrer mot gjenstander eller personer som kan være under døren mens den går ned. Sikkerhetsfotocellene overvåker derfor området rundt garasjeporten din, som sender et signal til motoren dersom en person eller en gjenstand er i garasjeporten.

Vi tester ofte garasjeporter våre slik at kvalitet og sikkerhet alltid forblir på høyeste nivå. Vi sørger derfor alltid for at våre løsninger ikke blir forældede. Derfor overholder vi selvsagt alle gjeldende lovkrav og gjeldende regler. Garasjeporten vår er livstidsprøven, hvor de testes for å åpne og lukke 74.000 ganger uten feil og reparasjoner. Dermed sikrer du et av markedets mest pålitelige garasjeporter.

Innbruddsikring fra NASSAU

NASSAU ønsker ikke at våre kunder skal bli besøkt av inntrengere, og derfor er garasjeporter våre alltid utstyrt med utvidet innbruddssikring, som er SKG-sertifisert. Motoren vår er utstyrt med en låsemekanisme slik at døren gir motstand hvis det blir forsøkt å åpnes fra utsiden. Det er også montert en løfteanordning som låser trekkskinnen, noe som gjør prosessen betydelig vanskeligere fra inntrengere.

Det finnes flere typer åpnere

Når du bruker garasjeporten, er radioutstyret en uvurderlig størrelse. Det gir deg komfort i hverdagen når du kan styre garasjedøren din på en ekstern måte. Hvis du vil operere mer enn en garasjeport om gangen, så er det selvsagt også et alternativ.

Det er veldig enkelt å komme seg inn i bilen, hvorpå du kan bruke fjernkontrollen på fjernkontrollen og åpne garasjeporten.

NASSAU tilbyr et bredt utvalg av fjernbetjeninger til garasjeporten våre, slik at du får den løsningen som passer deg. Det øker fleksibiliteten og komforten når du åpner eller lukker garasjeporten.

Våre håndsendere kan programmeres for å styre mer enn én garasjeport, avhengig av hvilken modell du vil ha.

Flere av fjernkontrollene er utstyrt med en statusknapp som gjør at du kan se om garasjeporten din er åpen eller lukket når garasjeporten ikke er i sikte. Det er en super effektiv måte å se om du har husket å lukke garasjeporten din.

Med vårt tastatur skriver du selv ønsket kode, hvorpå de som kjenner koden, kan åpne og lukke garasjeporten din. Det er super smart hvis det er flere folk å bruke garasjeporten. Samtidig kan du gi koden til noen som kanskje trenger å levere noe til deg mens du ikke er hjemme. Denne koden vil være gyldig tre ganger. Tastaturet leveres med en skjermbeskytter, slik at den er beskyttet mot vind og vær.

Radioutstyret kan låses, slik at barna ikke bruker garasjeporten som leketøy.

Enkel programmering

Det er veldig enkelt å programmere fjernkontroller, og vi har laget en rekke brukerhåndbøker og videoguider som kan hjelpe deg godt på vei til en hverdag med mer komfort. Se våre videoguider her

Homelink

Vil du kontrollere alt fra bilen din? Da er HomeLink den riktige løsningen. Ved hjelp av HomeLink kan du kontrollere garasjeporten din direkte fra bilen. HomeLink er en programmerbar fjernkontroll og kan styre opptil tre forskjellige enheter – nemlig garasjeporten, alarmsystemet og lyset.

HomeLink-panelet består av tre programmerbare knapper og en indikatorlampe i bakspeilet.

Avhengig av hvilken modell du velger, er det en rekke standardfarger som du fritt kan velge når du utformer garasjeporten. Vår fabrikk, som ligger i Fyn, produserer tre forskjellige garasjeporter. De kalles: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. I vår nettbutikk kan du designe din egen garasjeport slik at den bare passer dine mål, ønsker og behov.

Det riktige fargevalget til din NASSAU garasjeport

For vår NASSAU Classic garasjeport er det 10 standardfarger som du fritt kan velge å passe til huset ditt. Hvis du vil ha en farge som ligger utenfor standardfarger, har du også mulighet til å skrive inn en bestemt RAL-fargekode – du kan få Classic og Woodgrain i alle RAL-farger.

For vår NASSAU Softline Granite garasjeport er det 3 forskjellige standardfarger, mens Woodgrain-modellen har 4 forskjellige standardfarger. Her har du også mulighet til å legge inn en bestemt farge for din neste garasjeport. Inne NASSAU Classic leveres alltid i fargen gråhvite.

Vi har derfor gjort det mulig for deg å ta akkurat det fargevalg som passer deg og ditt hus. Vi er stolte over å tilby kundene våre individuelle løsninger.

Velg din farge fra nettbutikken

I vår nettbutikk kan du velge bare den fargen som passer best for huset ditt. Du kan enkelt og enkelt velge fargen, hvor du også kan se fargen i samspill med typen murstein huset ditt har.

Besøk vår nettbutikk her

NASSAU produserer garasjeporter i henhold til dine ønsker og behov.

Hva koster en ny garasjeport?

I Garasjeport nettbutikk kan du designe garasje dører og se prisen umiddelbart. Du angir mål og ønsker for garasjeport, så du er sikker på at den passer til dine behov og ditt hus.
Hvilken farge kan jeg velge?
Skal det være med eller uten vinduer?
Alt dette kan du designe i Garasjeport nettbutikk, som visuelt viser deg hvordan garasjeporten din vil se ut. Selvfølgelig hjelper vi også med levering og montering hvis du ikke vil ha en «gjør det selv garasjeportløsning».

Det er garasjeporten din – derfor arrangerer vi etter dine ønsker, så vi sørger for at du får mest ut av garasjeporten. Du designer og produserer på fabrikken i DANMARK.

NASSAU tilbyr 3 forskjellige typer garasjeporter som har forskjellige overflatestrukturer. De tre modellene er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. Garasjeportmodellene er funksjonelt identiske, men hver har sitt eget unike uttrykk og stil. Hvis du vil lese mer om modellene, klikk her.

Kvalitet i forkant

Vi kompromisser ikke med kvalitet, og med 48 års erfaring kan vi tilby kvalitet i alle prosesser. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning i planleggingsfasen, levering, montering og tjenester. Siden starten i 1970 har NASSAU vært av høyeste kvalitet. Vi har vår egen fabrikk i Danmark. Vi ønsker å gi våre kunder den beste kvaliteten og servicen.

NASSAU GARASJEPORTER LEVERES I 3-4 Uker

Hvis du trenger råd, er vi selvfølgelig klare til å svare på dine spørsmål. Ring 32 23 65 10 hvis du trenger hjelp med din nye garasjeport.

Garasjeporter tilpasset deg

På NASSAU garasjeporter mener vi at det ikke er to hus som er helt like, derfor har vi ingen standard dimensjoner på garasjeportene. Som behov og smak er forskjellige. Derfor produserer vi alltid garasjeporter på individuelle mål og i henhold til design og behov.
Vi sørger også for at garasjeporterne ikke opptar mer plass enn nødvendig.
Nassau garasjeporter er montert inne i garasjen bak rammen. Dermed opptar garasjeporten ingen unødvendig plass i selve åpningen. Samtidig åpnes døren alltid vertikalt i leddsneddene, hvor garasjeplassen kan utnyttes optimalt.

Derfor designer du garasjeporten din selv i nettbutikken

garasjeport nettbutikk velger du modell, størrelse, farge, med / uten glass og hvilket tilbehør som passer best til familiens behov.

Du kan velge garasjeport bredde fra 2000 mm til 5000 mm
Du kan velge garasjeport høyde fra 1830 mm til 2330 mm

Hvis du trenger en større garasjeport, må den bestilles gjennom den lokale salgskonsulenten, som kommer ut og måler og tilbyr. Kontakt oss her.

Garasjeportmontering: Hvordan montere en garasjeport?

Å investere i en ny garasjeport er en betydelig avgjørelse som kan forbedre både funksjonaliteten og estetikken til hjemmet ditt. Enten du vurderer å montere den selv eller ønsker profesjonell hjelp fra NASSAU, er det viktig å forstå prosessen og hva som kreves. Her er informasjonen du trenger for å kunne ta den riktige avgjørelsen for dine behov.

Vil du montere garasjeporten din selv? Her er hvordan

Hvis du vil ha en gjør-det-selv-løsning, så er det selvsagt mulig å montere din egen garasjeport fra NASSAU. Du trenger ikke å være en ekspert i porter for å montere en garasjeport fra NASSAU, men du må vite hva du gjør, så du er sikker på at målene passer. Derfor har vi utarbeidet noen videoguider som kan være nyttige i prosessen. Se følgende video og få en introduksjon om hvordan du måler bredde, høyde, sideplass, kant og romdybde på garasjeporten din. Når du har målene klare, må du skrive inn dimensjonene til garasjeporten.

Se oppmålingsvideo til garasjeport her

Når garasjeporten din er levert, har du også muligheten til å installere den selv. Vi har laget en komplett video av et monteringssystem som du kan gå gjennom steg for steg – det vil gi deg en klar ide om hvordan du skal montere garasjeporten din riktig. Se videoen under.

Se innstallasjonsvideo for montering av garasjeport

Hos NASSAU ønsker å gjøre det enkelt for deg som kunde – nettopp derfor har vi samlet et stort antall videoguider. Se flere videoer her, hvor du også kan se hvordan du programmerer radioutstyret ditt.

NASSAU hjelper deg gjerne med garasjeport montering

Hvis du ønsker en sømløs og trygg monteringsprosess, står NASSAU til din disposisjon. Vårt dedikerte team av erfarne montører er klare til å ta seg av monteringen av din nye NASSAU-garasjeport. Med ekspertise og nøyaktighet sørger våre montører for at garasjeporten blir installert på en pålitelig måte, slik at den fungerer optimalt og ser fantastisk ut.

Vår service omfatter hele monteringsprosessen, fra levering til ferdig montering. Våre montører er spesialtrent og er utstyrt med den nødvendige kunnskapen for å sikre at installasjonen skjer problemfritt og i samsvar med høyeste standarder. Du trenger ikke bekymre deg for kompliserte tekniske detaljer eller monteringsutfordringer – vi tar oss av alt.

Det beste av alt er at du kan la kreativiteten flyte fritt når det gjelder design. I vår nettbutikk kan du utforsk et bredt utvalg av tilpasningsalternativer. Velg farger som harmonerer med din eksisterende stil, og velg mellom ulike vindustyper for å skape den perfekte estetikken. Når du har designet din drømmegarasjeport, er det bare å bestille, så tar vi oss av resten. Du kan designe din nye garasjeport her.

Gi deg selv roen og tryggheten ved å la NASSAU stå for garasjeportmonteringen, og slipp for å skulle montere den nye porten din selv. Vi er her for å gjøre prosessen enkel og bekymringsfri, slik at du kan nyte resultatene av din nye garasjeport uten stress eller usikkerhet. 

Blower Door test

En blower door test er ikke en test av garasjeporten selv, men en test av bygningens samlede tetthet. Viften er satt opp i en døråpning.

Vi gir informasjon om lufttetningen til garasjeporten, klasse 3 (se EN 12426) som gjelder for alle NASSAU garasjeporter

Garasjeportens isolasjonskapasitet kaller også garasjeportenes U-verdi på garasjeporten. Den er 0,5 W / m2K

Hvis du trenger en nøyaktig beregnet U-verdi, må vi vite garasjedørens dimensjoner og spesifikasjoner (med/uten vindu) En garasjeport med et vindu har en dårlig U-verdi enn en garasjeport uten et vindu.

NASSAU garasjeporter er produsert i aluminium

NASSAU portene er velkjente av mange for deres høye kvalitet. Portenes høye kvalitet og lange levetid er anerkjent både på industriporter, bilvaske porter, spesielle porte og garasjeporter.

Alle NASSAU garasjeporter er produsert i korrosjonsbestandig aluminium. Dette betyr at hvis du skulle være så uheldig å få riper i garasjeporten, ruster den ikke som det er tilfellet med en garasjeport i stål.

Portbladet på garasjeportene våre består av svært isolerende polyuretanskum-seksjoner. Snitttykkelsen er 44 mm – foran og bak er laget av aluminium.

NASSAU garasjeporter er designet for å bli brukt – Garasjeporten vår er testet til 74.000 sykluser – med andre ord, den har åpnet og lukket 74.000 ganger uten feil og reparasjon. Derfor, hvis porten opprettholdes i henhold til våre instruksjoner, har du den mest pålitelige garasjeporten på markedet.

I tillegg leveres alle garasjeporter som standard med fingerklemming og utvidet innbruddssikring. Fingerklemlås forhindrer fastkjøring av fingre eller gjenstander mellom seksjoner. Innbruddsbeskyttelse fungerer som en løfteanordning som holder inntrengere ute.

En garasjeporte fra NASSAU er derfor på mange måter en god investering.

to mørke porte NASSAU Softline