Oppdag NASSAU 4000 SPRINT

Når det kommer til å sikre smidig tilgang og optimal logistikk, spiller valget av riktige hurtigporter en avgjørende rolle. Hos NASSAU har vi skapt to imponerende hurtigporter: 4000 Sprint Interior og 4000 Sprint Exterior. Disse dørene representerer en balanse mellom hastighet, holdbarhet og funksjonalitet, og de er skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til ulike bransjer.

NASSAU 4000 Sprint Interior

4000 Sprint INTERIOR

4000 Sprint Interior hurtigport er utviklet til innendørs bruk og kan med fordel brukes i mange forskjellige miljøer.

4000 Sprint EXTERIOR

4000 Sprint EXTERIOR

4000 Sprint Exterior er en hurtigport til fasademontering som med fordel kan brukes i industri- og produksjonsmiljøer.

Se NASSAU 4000 Sprint i aksjon her

4000 Sprint interior hurtigporter

4000 Sprint Interior hurtigporter

Unngå innendørs trekk

4000 Sprint Interior er utviklet til innendørs bruk og kan med fordel brukes i mange forskjellige miljøer. Hurtigporten gir optimal tetthet og de hurtige åpne- og lukketidene sikrer minimalt varmetap og trekk gjennom bygningen.

Med det integrerte sikkerhetslysgitteret garanteres en svært sikker løsning, som gjør det umulig at hurtigporten lukker ned over personer eller gjenstander i portåpningen.

Portstørrelse:

 • Bredde: Maks. 4000 mm
 • Høyde: Maks. 4000 mm
4000 Sprint hurtigporter, portdug, nassau, industriport, industriporter

Portduk til 4000 Sprint Interior hurtigporter

Portduken er fremstilt i et slitesterkt PVC materiale på 800-900 g/m2 med gjemte horisontale forsterkninger. Den faste bunnprofilen er fremstilt av eloksert aluminium og bunntetningen av EPDM gummi.

Elbetjening til industriporter

El-betjening til 4000 Sprint Interior hurtigporter

Hurtigporten leveres med NASSAU sin NCU310FU styring med frekvensomformer, og det er derfor mulig å benytte vårt brede sortiment av betjeningsutstyr.

 

4000 Sprint hurtigporter, Exterior

4000 Sprint Exterior hurtigporter

Optimer logistikkflyten

4000 Sprint Exterior kan med fordel brukes i industri- og produksjonsmiljøer. Hurtigporten monteres innvendig i fasadeåpningen eller ev. i kombinasjon med en NASSAU 9000 leddheisport.

Med det integrerte sikkerhetslysgitteret garanteres en svært sikker løsning, som gjør det umulig at hurtigporten lukker ned over personer eller gjenstander i portåpningen.

Portstørrelse:

  • Bredde: Maks. 5500 mm
  • Høyde: Maks. 5500 mm
4000 Sprint hurtigporter, portdug, nassau, industriport, industriporter

Portduk til 4000 Sprint Exterior hurtigporter

Portduken er fremstilt i et slitesterkt PVC materiale på 800-900 g/m2 med gjemte horisontale forsterkninger. Den faste bunnprofilen er fremstilt av eloksert aluminium og bunntetningen av EPDM gummi.

Elbetjening til industriporter

El-betjening til 4000 Sprint Exterior hurtigporter

Hurtigporten leveres med NASSAU sitt NCU310FU styring med frekvensomformer, og det er derfor mulig å benytte vårt brede sortiment av betjeningsutstyr.

 

Betjening og komfort

Med NASSAU sitt brede sortiment av betjeningsmuligheter er det mulig og finne en automatiseringsløsning som matcher virksomhetens behov.

Betjeningsmuligheder:

 • Trekkontakt
 • Radar
 • Kjøretøysensor
 • Fjernbetjening
 • Trådløst kodetastatur
 • Trykknapboks

 

4000 Sprint hurtigporter, betjening og komfort
4000 Sprint hurtigporter, sikkerhetslysgitter

Hurtigportens sikkerhet

Sikkerhetslysgitter

Alle NASSAU 4000 Sprint hurtigporter leveres med sikkerhetslysgitter som standard. Lysgitteret sitter integrert i sideprofilene og overvåker portåpningen, slik at man forhindrer at hurtigporten lukker seg ned i gjenstander eller personer. Der er derfor heller ikke behov for andre sikkerhetsinstallasjoner som bunnkantsikring eller fotoceller.

Easy fix system

Til miljøer med hurtiggående trafikk kan man som en ekstra sikkerhet, velge det såkalte Easy fix-systemet. Systemet betyr at portduken glir ut av rammen i tilfelle påkjørsel. Dermed unngår man skader på sideprofiler, portduk og annet materiell. Med Easy fix-systemet settes bunnprofilen deretter lett på plass i sideprofilene og hurtigporten er dermed igjen fullt funksjonsdyktig.

 

4000 Sprint hurtigporter, easy fix
Elbetjening til industriporter

Driftssikkerhet

NASSAU 4000 Sprint hurtigporter leveres med den meget driftssikre og robuste NPU-motoren og styres av en NCU310FU portstyring med frekvensomformer og soft start/stopp-funksjon som standard. Alt er testet og godkjent i henhold til de gjeldende internasjonale standardene. Ønsker man mulighet for nødåpning i tilfelle strømstans, kan man velge NASSAUs UPS-løsning med batteri-backup.

UTFORSK NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORT I DENNE BROSJYREN

 

Fordelen med en hurtigport

Hurtigporter gir en rekke generelle fordeler som spiller en avgjørende rolle i moderne logistikk og tilgangsløsninger. Den økte hastigheten som disse portene tilbyr, muliggjør rask og effektiv bevegelse av varer og personell, noe som er avgjørende for å opprettholde en smidig arbeidsflyt. I tillegg bidrar hurtigporter betydelig til energieffektivitet ved å redusere tap av oppvarming eller kjøling i inneklimaet. Dette ikke bare reduserer driftskostnader, men fremmer også bærekraftige praksiser. 

En annen nøkkelgevinst er den betydelige forbedringen av inneklimaet. Ved å minimere temperaturvariasjoner og luftstrømmer, skaper NASSAU sine hurtigporter et mer behagelig arbeidsmiljø som fremmer produktivitet og trivsel. Men det stopper ikke der – våre løsninger går videre enn de grunnleggende fordelene ved hurtigporter. Deres innovative tilnærming og tilpasningsmuligheter sørger for at hver port er skreddersydd for spesifikke bransjebehov, og dermed maksimerer effektiviteten i logistikk og daglige operasjoner på en måte som virkelig skiller seg ut. 

Våre hurtigporter er rulleporter

Våre hurtigporter er desuten rulleporter, hvilket også har sine fordeler. Rulleporter er en ideell løsning for bedrifter som ønsker å maksimere plassen i sine lokaler. I motsetning til tradisjonelle porter, ruller disse portene oppover og lagres i en kompakt beholder når de er åpne. Dette frigjør verdifull gulvplass og gir større fleksibilitet i utformingen av arbeidsområdet. 

NASSAU sine hurtigporter er nettopp rulleporter, og er designet med fokus på plassbesparelse, uten å gå på kompromiss med funksjonalitet eller sikkerhet. De er perfekte for bedrifter som trenger å opprettholde en jevn arbeidsflyt, samtidig som de minimerer fotavtrykket til portsystemene. Med NASSAU sine rulleporter får du en løsning som er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov, samtidig som du maksimerer plassen i dine lokaler. 

Ønsker du en port med mere isolering? Sjekk ut vår port NASSAU 8000 SPEEED, som kombiner isolinerg og hastighet. NASSAU 8000 SPEED er en av markedets best isolerte portemodeller med 4 ganger raskere åpnehastighet.