Reparasjon av port

Vi hjelper med service og reparasjon av port

Industriporter er konstruert for bruk, men selv den beste industriport kan bli skadet. Dette skjer vanligvis ved støt eller annen ytre, fysisk skade. 

Ofte har slike skader en rask løsning. Hos NASSAU har vi derfor oppbygget en effektiv og fleksibel serviceavdeling, som raskt kan rykke ut, uansett tidspunkt på dagen og geografisk plassering. Ta kontakt med oss for et tilbud på en reparasjon.

skal vi være ansvarlige for reparasjon port hos deg? Ta kontakt i dag

Trenger din port å bli reparert? Hos NASSAU står vi klare til å være din pålitelige partner når det gjelder å portreparasjoner. Skulle porten din vise tegn til slitasje, skade eller redusert ytelse, ikke nøl med å kontakte oss. Vårt dedikerte team av teknikere vil grundig undersøke problemet og tilby løsninger for å få porten din tilbake i optimal stand. La NASSAU ta seg av reparasjonen, så kan du nyte godt av en sømløs og effektiv portløsning

Ta kontakt med vår serviceavdeling på service@nassau.no eller ring 32 23 65 10

NASSAU 8000 - MAN

Vi utfører reparasjon av porter uansett merke 

Hos NASSAU er vi naturligvis spesialister på reparasjon av NASSAU-industriporter, men vårt dedikerte team av erfarne teknikere har også kompetansen som kreves for å håndtere reparasjoner på porter fra andre produsenter. Dette betyr at uansett hvilket merke porten tilhører, kan du stole på NASSAU for å levere pålitelige reparasjonstjenester av høy kvalitet.

Vi forstår viktigheten av rask respons når en port opplever problemer. Derfor har vi både 24-timers telefontid og et omfattende reservedelslager som bidrar til å minimere nedetid. Skulle vi mot formodning ikke ha den nødvendige delen på lager, har vi et dedikert servicesenter som tar seg av rask og effektiv bestilling av reservedeler. Vi legger vekt på å bruke kun originale reservedeler, noe som sikrer at reparasjonene våre ikke bare er pålitelige, men også varige.

Når du velger NASSAU for reparasjon av porten din, velger du ekspertise, pålitelighet og kvalitet. Med vår lange erfaring er vi i stand til å levere løsninger som møter dine behov og forventninger, uansett hvilket merke porten er. La oss ta hånd om portreparasjonene, slik at du kan ha full tillit til at dine industriporter vil fungere sømløst og effektivt.

Forebygg reparasjoner ved å la NASSAU ta seg av service på din port

Ønsker du å forebygge reparasjoner er det viktig med godt vedlikehold, kontroll og service av din port. NASSAU utfører også omfattende portservice som sikrer at dine porter fungerer optimalt over tid. Med fokus på forebyggende vedlikehold og grundige inspeksjoner, er vårt mål å forlenge levetiden til portene dine og minimere potensielle driftsavbrudd. 

Vårt dedikerte serviceteam består av erfarne teknikere som forstår de komplekse mekanismene bak ulike porter, enten det er leddporter, hurtigporter eller andre typer. Gjennom regelmessig service og kontroll kan vi identifisere tidlige tegn på slitasje, justere komponenter og smøre bevegelige deler for å sikre jevn og pålitelig drift. Med NASSAU som din portservicepartner kan du ha full tillit til at dine portbehov blir ivaretatt på en profesjonell og effektiv måte.