Inspirasjon – industri

NASSAU 9000F Leddheisport – Høyisolert og robust industriport

NASSAU 9000F (Foam) Leddheiseporter er utviklet til intensiv daglig bruk. Den robuste industriporten er skapt for utallige åpninger og lukninger. De skjulte seksjonssamlingene kombinert med den embosserede overflaten gir industriporten et enkelt og harmonisk design, som passer til moderne byggninger.

NASSAU 9000G Leddheisporte – Lys og utsikt industriport

NASSAU 9000G (Glass) Industriporter med ruter er designet spesielt for der det er krav om et stort lysinnfall. Elegant letthet er nøkkeleordet for 9000G Industriport. Her kan du kombinere glass med andre fyllinger og det hele blir rammet inn av lette, men sterke aluminiumsprofiler.

9000G Industriport er meget anvendelige til utstillingslokaler.

NASSAU 9000M Leddheisport – Fleksibilitet og lys industriport

Med NASSAU 9000M (mix) Industriporter kan du kombinere det beste fra 9000F industriporter og 9000G industriporter. Du kan få lys og lettet med designelementer i aluminiumsrammer og med valgfrie fyllinger, samtidig kan du supplere med våre velisolerede, opskummede seksjoner.

NASSAU Panorama Leddheisport – Isolasjon med maksimalt lysinnfall

De avlange panorama vindusseksjonene uten lodrette skinner skaper en stilren og lett industriport, som gir maksimalt lysinnfall. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med utstillingsområder, hvor man ønsker å vise sine produkter frem f.eks. i bil-, båt- eller campingvognsutstillinger samt til vaskehaller eller lignende.

NASSAU Energy Leddheisport – Isolasjon, lys og design

NASSAU Energy industriporter kombinerer optimal isoleringsevne, stort lysinnfall og et nyskapende flott design i én og samme industriport. En innovativ løsning som reduserer energiforbruget, uten å kompromissere med funksjonalitet og kvalitet.