Utforsk våre løsninger for port service

Vi tilbyr landsomfattende port service

Vedvarende vedlikehold og service av dine industriporter, dører og industrielle løsninger lønner seg. Dette kan ikke unngås når portene brukes i daglig bruk. Kontinuerlig vedlikehold er nøkkelen som ikke bare forlenger levetiden til industriportene dine, men også reduserer de totale kostnadene over tid.

NASSAU er ditt pålitelige valg når det gjelder landsomfattende portservice. Vår ekspertise ligger i kontinuerlig vedlikehold og service av industriporter, dører og andre industrielle løsninger. Vi forstår viktigheten av å opprettholde ytelsen til dine industriporter, som utgjør en sentral del av daglige operasjoner. Derfor tilbyr vi blant annet 24-timer servicetelefon.

En helhetlig tilnærming til port service – vi avslutter sirkelen

Vi anser posttjenesten som en kontinuerlig prosess hvor du som kunde har dine spesifikke behov. Derfor er vi basert på denne sirkelen når vi anbefaler, vedlikeholder og retter opp akutte problemer. Vi fokuserer på dagens problem, men vi sørger også for å implementere forebyggende tiltak.

Sirkelen starter også med det som er mest økonomisk for deg. For eksempel er det vurdert at kostnaden for reparasjoner til industriporter din overskrider kostnaden for en ny industriport, vil vi selvsagt hjelpe deg med å finne den riktige løsningen til rett tid.

Reparasjon av porter til industri: Vårt erfarne team er klare til å håndtere reparasjoner av industriporter av forskjellige typer. Vi sørger for rask og effektiv løsning når du står overfor et uventet driftsavbrudd.

Oppgradering og tilbehør: Med stadig utvikling innen port-teknologi, kan oppgraderinger og tilleggsutstyr i høy kvalitet gi dine porter en ny livssyklus og økt funksjonalitet. Vi hjelper deg med å identifisere de beste oppgraderingsalternativene.

Serviceavtale: Våre skreddersydde serviceavtaler gir deg trygghet i form av regelmessig vedlikehold og inspeksjon. Dette bidrar til å unngå potensielle problemer og nedetid i fremtiden.

24-timers servicetelefon: Uforutsette problemer kan oppstå når som helst. Med vår døgnåpne servicetelefon er hjelpen aldri langt unna, og du kan raskt få assistanse når du trenger det mest.

Problemer med porten? Dette er tegn på at det kan være på tide med port service

Ved jevnlig bruk av porter er det viktig å være oppmerksom på tegn som kan indikere behovet for service. En velfungerende port er avgjørende for god sikkerhet, og det er best å ta grep så snart du merker eventuelle avvik. Her er noen tegn du bør være oppmerksom på:

  • Unormal støy fra porten
  • Porten stopper opp underveis når den beveger seg opp eller ned
  • Det er gått over et år siden porten ble smurt og justert
  • Porten går ikke helt opp eller ned 

Å ta hånd om disse tegnene i tide kan bidra til å unngå større problemer og potensielt kostbare reparasjoner. Har du lagt merke til noen av de ovennevnte tegnene? Ikke nøl med å kontakte oss for profesjonell portservice. Vårt erfarne serviceteam står klare til å sikre at din garasjeport fungerer optimalt, og at du kan fortsette å bruke porten daglig uten bekymringer.