Leddport i høy kvalitet fra NASSAU 

Få en leddport til industri levert på kun 4–5 uker

Hos NASSAU spesialiserer vi oss på å tilby skreddersydde leddporter som er individuelt utformet for å møte de unike behovene til industrielle virksomheter. Vårt omfattende sortiment strekker seg fra vanlige garasjeporter til store industriporter med en imponerende bredde på over 10 meter. Uansett størrelsen eller typen industribygg du har, kan du være sikker på at vi har den perfekte leddportløsningen for deg.

Vårt utvalg av farger, fyllinger, vinduer og annet tilbehør er nesten uendelig, slik at du kan skape en leddport som passer perfekt til ditt byggs estetikk og funksjonalitet. Uansett hvilke spesifikasjoner du har, kan du være trygg på at alle NASSAU-porter er kjennetegnet av kompromissløs kvalitet og moderne design. Vår stolthet ligger i å levere porter som er både holdbare og visuelt tiltalende.

Nedenfor kan du utforske våre forskjellige portmodeller og finne ut hvilken som passer best til akkurat ditt bygg. Velger du NASSAU får du en leddport som er skreddersydd for å møte dine behov og heve både funksjonalitet og estetikk for ditt bygg.

Ulike leddportmodeller 

NASSAU 9000F. Ledende produsenter av garasjeporter, industrielle leddheiseporter og port service

NASSAU 9000F

Slitesterk, økonomisk og enkel design.

NASSAU 9000G, leddheisport

9000G

Robust, elegant design og optimalt lysinnfall.

NASSAU 9000M, leddheisport

9000M

Den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, design og stabilitet.

NASSAU 9000 Panorama, leddheisport

NASSAU ENERGY

Den ultimate kombinasjonen av isolasjon, lysinntrengning og design.

NASSAU Energy, leddheisport

NASSAU PANORAMA

Rene linjer uten sprosser, stilig og lett dørløsning.

hjemmeside foto no

NASSAU 8000

Energisparende med den beste U-verdien på markedet.

Du kjenner kvaliteten

NASSAU-Norport AS

Skandinavisk kvalitet

Bedste kvalitet - leddport

En NASSAU-port produseres ved vår egen fabrikk i Danmark. Det gode håndverket var en viktig del av stiftelsen som ble startet i 1970, og nettopp det er fortsatt vårt viktigste mål. «Made in Denmark» er fortsatt en viktig del, og det er et helt bevisst valg at vi har opprettholdt vår produksjon i Danmark.

Mange alternativer

spesialprodusert - leddport

Vi har et bredt utvalg av leddporter. Trenger du en leddport med stort lysinnfall til en bilutstilling, kan NASSAU 9000G være ideell for deg. Skal du derimot bruke en dør som har både godt lysinnfall og isolasjon? Da er NASSAU Energy best. Vi har absolutt også en leddport for akkurat dine behov.

Høy sikkerhet

Høy sikkerhed - leddport

NASSAU understreker at våre porter skaper trygghet på arbeidsplassen. Dette gjør vi ved å sørge for at portene oppfyller alle sikkerhetskrav innen porter. Vi tester nøye alle porter, så vi er sikre på at NASSAU-kunder får de mest pålitelige portene på markedet.

Det grønne valget

godt isolert - leddport

Tenker du også grønt? Vil du ha markedets beste isolerende hengslede leddport og spare penger på strømregningen? Da har vi porten for deg – NASSAU 8000! NASSAU 8000 har den beste U-verdien på markedet. Det betyr at du kan spare penger på strømregningen med en NASSAU 8000.

Leddporter med høy sikkerhet er vår prioritet hos NASSAU

Hos NASSAU har vi alltid sikkerheten i fokus. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra produksjon av hengslede heisporter til montering av hengslet heisport hos våre kunder. Vi legger vekt på trygge løsninger og investerer betydelige ressurser i sikkerheten til våre porter gjennom vår innovative tekniske avdeling.

En viktig sikkerhetsfunksjon i mange av våre porter er fingerklemmebeskyttelse mellom seksjonene. Dette forhindrer at fingrene kommer i klem når porten er i bevegelse. I tillegg kan vi bruke klembeskyttelsesskiver mellom porthullene og de horisontale løpeskinnene for å ytterligere redusere risikoen for klemming. Vi tar også hensyn til fjærbruddbeskyttelse i de fleste av våre leddheisporter, og de kan også utstyres med wirebruddbeskyttelse for ekstra sikkerhet.

Vi er stolte av å levere porter som ikke bare er funksjonelle og estetisk tiltalende, men også oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Vi ønsker å gi deg som kunde tryggheten du fortjener når du velger en NASSAU-port. Velger du en leddport fra oss får du en portløsning som prioriterer din sikkerhet og gir deg fred i sinnet.

Pågående sikkerhetstesting

NASSAU gjennomfører løpende sikkerhetstester og sikkerhetskontroller av vår fingerklemmebeskyttelse, klembeskyttelsesskiver og fjærbruddbeskyttelse for å optimalisere sikkerheten til våre leddheisporter. Alle NASSAU-dører testes i vårt testsenter ved siden av produksjonen. Disse testene bidrar til å skape noen av markedets mest pålitelige industrielle leddheiser med det høyeste sikkerhetsnivået. Vår tekniske avdeling bruker store mengder ressurser og tid i vårt testsenter for å lage de beste portene på markedet. Våre leddheisporter er også testet i holdbarhetstester, her testes våre porter i konstant drift av åpnings- og lukkebevegelser. På denne måten kan portene våre optimaliseres i drift og sikkerhet.

Service skaper trygghet i porten din

Vårt fagfolk utfører reparasjoner, montering og service av alle typer porter. Vår landsdekkende portservice står klar til å betjene din industrielle leddheisport hele døgnet hele året. Våre erfarne serviceteknikere står klare til å vedlikeholde porten din. Hvis du følger våre råd og instruksjoner angående vedlikehold av porten din, er portene våre de mest pålitelige leddheisportene på markedet. Dette gjelder også det årlige lovpålagte tilsynet som Arbeidstilsynet kontrollerer. Sikkerheten til seksjonsheisporten din er vår første prioritet.

Hvis du har spørsmål om sikkerheten til portene våre, kan du gjerne kontakte oss. Vi har eksperter på reparasjoner, vedlikehold, service, teknisk sikkerhet og montering av porter.

Les mer om vår servicetjeneste her.

Forskjellen på en leddport for industri og en garasjeport til garasjen

En leddport er en allsidig og pålitelig portløsning som passer både for industriell og privat bruk. Det er imidlertid noen forskjeller mellom leddporter til industri og en garasjeport il privat bruk.

Industrielle leddporter er spesielt konstruert for å tåle de krevende forholdene og høye trafikken i industrielle miljøer. De er vanligvis større og bredere enn garasjeporter for privat bruk for å imøtekomme behovene til store kjøretøy og lastingsoperasjoner. I tillegg har de ofte ekstra sikkerhetsfunksjoner som fjærbruddbeskyttelse og wirebruddbeskyttelse for å sikre trygg og pålitelig drift under krevende forhold. De har også sikkerhetsfunksjoner som fingerklemmebeskyttelse og klembeskyttelsesskiver for å beskytte mot ulykker og skader.

For industrielle leddporter er også service og vedlikehold av avgjørende betydning for å sikre optimal drift og lang levetid. Hos NASSAU har vi en dedikert serviceavdeling som spesialiserer seg på rutinemessig vedlikehold, reparasjoner og support for industrielle leddporter. Vi forstår viktigheten av å oppfylle kravene og standardene som gjelder for industriell bruk og vårt erfarne team av eksperter er klare til å hjelpe deg med alle aspekter av service og vedlikehold for dine industrielle leddporter. Vi utfører regelmessige ettersyn for å sikre at portene fungerer optimalt og opprettholder høy sikkerhet og pålitelighet. Vi er også tilgjengelige for reparasjoner og eventuelle assistansebehov du måtte ha.

Få en leddport med dør eller vindu integrert

Hos NASSAU har vi mange ulike løsninger for leddporter med dører og vinduer. Vi har flere ulike industriportmodeller som kommer med glasspartier, og mulighet for gangdør eller fasadedør ved siden av døren.

Det er også mulighet for en kombinasjonsløsning hvor leddporten er en lekker glassdør bestående utelukkende av vinduspartier. Her er det også mulig å få satt inn en dør som matcher seksjonenes design og funksjonalitet. Denne løsningen er ideell for eksempelvis bilforhandlere, hvor det er behov for å vise produkter og samtidig også en nødvendig utgang for bilene, eller i vaskehaller.

Vår 9000G-modell med den rene glassfasaden bestående av vinduspartier kan også utføres med fasadedør ved siden av i samme utførelse som porten. Dette bidrar til å beholde dørens stilige utseende og gir samtidig enkel tilgang til rommet uten å måtte åpne døren.

En leddport til landbruk gir effektiv drift

Leddporter er en ideell portløsning for landbruksmiljøer, da de tilbyr allsidighet og funksjonalitet som passer til de spesifikke behovene i landbruket. En leddport i landbruket kan gi en rekke fordeler og kan brukes til flere formå. Blant annet kan en leddport være ideell for å sikre inngang til lagerbygninger, driftsbygninger, fjøs eller andre landbruksbygg. De kan tilpasses ulike størrelser for å imøtekomme behovene til traktorer, landbruksutstyr, husdyr og annet materiell som er involvert i landbruksaktiviteter.

En leddport gir praktisk tilgang og enkel betjening, noe som gjør det enkelt å laste inn og utstyre utstyr og materialer. Porten kan åpnes og lukkes raskt og smidig, og sikrer en effektiv drift i landbruksmiljøer. I tillegg til funksjonalitet kan leddporter til landbruk også tilpasses med ulike tilbehør og sikkerhetsfunksjoner. Dette kan inkludere fingerklemmebeskyttelse, klembeskyttelsesskiver og andre spesifikke tilpasninger for å sikre trygg og pålitelig drift i landbruksmiljøer.

Med en leddport for landbruk fra NASSAU kan du være trygg på at du får en pålitelig og skreddersydd portløsning som er tilpasset dine spesifikke behov. Vi forstår viktigheten av funksjonalitet, holdbarhet og sikkerhet i landbrukssektoren, og vårt erfarne team er klare til å hjelpe deg med å finne den optimale leddporten for dine behov.

Ofte stilte spørsmål om leddporter

Vi ønsker å sikre at du har all nødvendig informasjon for å ta en veloverveid beslutning når det gjelder valg av leddporter til din bedrift. Derfor har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene og svar om leddporter, slik at du kan få klarhet i det du lurer på:

Hva er en leddport?

En leddport går inn i rommet og er tilpasset å ligge enten horisontalt, vertikalt eller med byggets takfall. Bakluken er delt inn i elementer som foldes inn i rommet når den åpnes. Alle NASSAU-leddporter er isolert for å minimere varmetapet fra din bygning best mulig.

Hvor mye isolasjon har en NASSAU-leddport?

Hos NASSAU har vi laget markedets best isolerte leddport – NASSAU 8000 SPEED med 82 mm isolasjon. Porten er tilgjengelig både med normal hastighet eller som hurtigport, som åpner fire ganger raskere og lukkes to ganger raskere enn en vanlig leddport. Dette betyr at du vil kunne få opptil 70 % mindre varmetap gjennom din hengslede dør ved å bytte til en NASSAU 8000 SPEED lavenergiport.

Hvilken port skal jeg velge?

Det er veldig individuelt hvilken port som passer for ditt bygg og din bedrift. Du kan få leddporter fra NASSAU med mange vinduer og godt lys, lavenergiport med markedets beste isolasjon, porter med dør og mye, mye mer. Det viktigste er at vi sammen finner den portløsningen som passer best for dine behov, og optimaliserer bruken av din port best mulig i hverdagen. Du kan bli inspirert av hvilken leddport du ønsker basert på bilder av porter fra NASSAU.