Bestill en garasjedør fra NASSAU

Utforsk vårt utvalg av ulike typer garasjedører til fasaden med ulike isolasjonsegenskaper

Utforsk våre forskjellige løsninger for garasjedører

NASSAU kan tilby en rekke løsninger til garasjedører, som skaper en harmonisk sammenheng mellom industriport og separat dør. Med dørfyllinger fremstilt i samme materiale og farger som industriporten, kan det skapes en estetisk og praktisk helhetsløsning.

Konstruksjonsmessige beslutninger kan bety at bygningen etterlater seg en større åpning enn leddportens mål. Den gjenværende åpningen kan fylles med faste sidefelter og overfelter, utført i samme design som industriportens seksjoner.

Fordelene med en garasjedør

Å ha en inngangsdør ved siden av en port kan ha mange fordeler. For det første gir det økt tilgang til hjemmet eller bedriften din, ettersom gjester eller kunder kan komme inn direkte gjennom døren i stedet for å måtte gå gjennom porten. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har mange besøkende eller trenger rask tilgang til innsiden av bygningen.

I tillegg kan en inngangsdør ved siden av en port gi mer naturlig lys og ventilasjon, da døren kan åpnes og lukkes etter behov. Dette kan også forbedre luftstrømmen og redusere behovet for klimaanlegg eller oppvarming, noe som kan resultere i besparelser på strømregningen.

En inngangsdør kan også forbedre sikkerheten din da den gir en alternativ utgang i nødstilfeller og kan fungere som en «branndør». Det kan også gi en mer attraktiv inngang til hjemmet eller bedriften din, noe som kan øke verdien og appellen. Generelt sett er det mange fordeler med å ha en inngangsdør ved siden av en port, og det kan være en god investering.

Hos NASSAU tilbyr vi dører og løsninger i høy kvalitet

Hos NASSAU, står vår forpliktelse til høy kvalitet som bærende søyle i vår tilnærming. Vi leverer dører som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene når det kommer til pålitelighet og holdbarhet. Vårt utvalg av løsninger gir praktisk talt ubegrensede muligheter for å skreddersy en løsning som sømløst passer til de spesifikke behovene til enhver bygning. 

Med vår NASSAU 9000-serie får du ikke bare en industriport, men også en mulighet til å skape en helhetlig og harmonisk estetikk mellom porten, den separate døren og selve bygningen. Denne integrerte tilnærmingen sikrer ikke bare en sømløs visuell appell, men også en perfekt funksjonell samklang. Hos NASSAU handler det nemlig ikke bare om å levere dører og porter av høy kvalitet, men også det å skape helhetlige løsninger som oppfyller de mest krevende kravene i ulike prosjekter.For en mer detaljert innsikt i de ulike døralternativene vi tilbyr, kan du finne ytterligere informasjon i vår omfattende porthåndbok. Denne guiden gir en dypere innsikt i vårt utvalg av separate dører, deres funksjonalitet og de ulike bruksområdene de passer inn i.

Hvilken garasjedør skal du velge?

Hos NASSAU tilbyr vi tre modeller av separate garasjedører: aludører, economy dører og termodører. Hver av disse dørmodellen har sin egen unike styrke:

  • Våre termodører balanserer isoleringsevne med arkitektonisk appell. Det nyskapende dørprofilsystemet med termisk kuldebroer gir enestående og optimal isolasjon.
  • Aludører er det perfekte valget når høy isolering ikke er nødvendig, men den arkitektonisk appell og høy kvalitet fortsatt ønskes.
  • For bygninger med mindre strenge isolasjonskrav, er vår Economy dør en pålitelig løsning med mulighet for tilpasning av både vinduer og tilbehør. Dette er et godt alternativ for industriell bruk der isolasjonskravene ikke er like strenge.

Uansett hvilken dørtype du velger, vil du oppdage at NASSAU sine løsninger er nøye designet for å imøtekomme de ulike behovene til ditt prosjekt. Hver dørtype bringer med seg unike fordeler, slik at du kan finne en dør som oppfyller dine spesifikke krav og preferanser.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)