Industriporter

NASSAU Industriporter

Vi tilbyr et bredt spekter av industriporter som identifiserer ulike behov. Disse inkluderer våre leddheiseporter, tilgjengelig i flere forskjellige modeller. I tillegg er det våre hurtigporter, som også er tilgjengelige i forskjellige modeller med hver sin unike produktfunksjon. Hvis du vil ha en fasadedører, er det selvsagt også mulig med et bredt spekter av løsninger. For vårt industrielle sortiment er det et bredt spekter av portautomatik som forbedrer komforten og fleksibiliteten i arbeidsmiljøet ditt.

Felles for våre modeller er at vi ikke går på kompromiss med kvalitet og moderne design. NASSAU produserer Industriporter i henhold til kundens individuelle behov og ønsker, for å passe gjeldende konstruksjon.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)