Garasjeporter fra 14.995,-

Individuelle garasjeport-løsninger

Vi innordner oss etter dine behov og ikke omvendt – vi synes det er det eneste riktige. Garasjeporter fra NASSAU produseres spesifikt etter dine mål, ønsker og behov. Fritt valg av farge, sikrer at din nye Garasjeport passer til resten av huset. NASSAU garasjeporter leveres alltid med elbetjening, og gir deg dermed komfort i den daglige trafikk inn og ut av din garasje. Hos NASSAU får du kvalitet i alle ledd. Vi kontrollmåler, leverer og monterer din nye garasjeport så du garantert får den best mulige løsning til ditt hus.

Vi tror på kvalitet, service og tilgjengelighet. På vår webshop er prinsippet: «Din Garasjeport, ditt design», og du bestiller selv den portløsningen som passer deg best – deretter velger du den fargen du ønsker til garasjeporten din. Har du behov for vinduer i garasjeporten, så har du mulighet til å velge en av våre to vindustyper, Panorama og Vision. Det er enkelt og greit, vi skreddersyr din garasjeport nøyaktig etter dine ønsker og behov. På vår webshop får du en samlet pris på din garasjeport med en gang –besøk vår Garasjeport webshop her så hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

 

HVORFOR NASSAU?

Hos NASSAU er kunden alltid i fokus. Med utgangspunkt i forventninger og behov, finner vi den Garasjeporten, som passer akkurat for deg.

GARASJEPORT MODELLER

Med 3 forskjellige Garasjeport modeller har du mulighet til å få en Garasjeport med det uttrykket, som passer best til nettopp din garasje.

mål og plasskrav

Med en Garasjeport fra NASSAU får du best mulig utnyttelse av plassen i garasjen din. Det gir deg mer komfort og daglig glede.

RADIOBETJENING

Radiobetjening er en populær løsning til Garasjeporter da den gir økt komfort fordi porten kan betjenes trådløst og på avstand.

VIDEO GUIDE

Garasjeport video guide: Oppmåling av Garasjeport, Montasje av Garasjeport, Programmering av betjening og Garasjeportåpner.

GARASJEPORTER WEBSHOP

Garasjeport webshop er prinsippet: «Din Garasjeport, ditt design», du bestiller portløsningen som passer deg best. Det er enkelt og greit.

Hva sier kundene?

Jeg hadde et par spørsmål som jeg raskt fikk svar på da jeg ringte Nassau, deretter var det veldig enkelt å bestille på webshoppen. Den var enkel å betjene også kunne jeg hele tiden følge med på prisen avhengig av mine valg.

Tommy Hansen
NASSAU kunde

Kaspers NASSAU Garasjeporter

Hos Nassau har du via vår webshop en enkel og grei mulighet til å designe og bestille dine Garasjeporter.

Det er enkelt å handle på NASSAUs Garasjeport webshop. Etter du har designet din garasjeport betaler du sikkert og enkelt med ditt kredittkort. Først når din NASSAU garasjeport er levert, trekker vi ordrens beløp. Betalingen skjer når du har garasjeport ‘mellom hendene’.

Prøv vår Garasjeport webshop HER. Vi sitter klare til å hjelpe deg, enten du har spørsmål til Garasjeport oppmåling, Garasjeport montering, Garasjeport bestilling eller noe annet.

Med mer enn 48 års erfaring deler vi gjerne våre erfaringer så det sikres at du får tilstrekkelig hjelp og rådgivning. Ring på tlf. 32236510

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)