Kjøp en garasjeport i høy kvalitet fra 14 995,– 

Få en ny garasjeport produsert i Skandinavia med kun 2–3 ukers leveringstid

Utforsk våre individuelle garasjeportløsninger

Skal du ha en ny garasjeport? Hos NASSAU produseres vi garasjeporter spesifikt etter dine mål, ønsker og behov. Så skal du ha en liten garasjeport eller en meget stor kan vi hjelpe. Du kan også fritt velge farge på garasjeporten, hvilket sikrer at din nye garasjeport passer til resten av huset ditt. Har du i tillegg behov for vinduer i garasjeporten, så har du mulighet til å velge mellom flere ulike rutetyper. 

Hos NASSAU tror vi dessuten på kvalitet, service og tilgjengelighet. Vi er fra start til slutt, så derfor både kontrollmåler, leverer og monterer vi din nye garasjeport så du garantert får den best mulige løsning til ditt hus. Du får altså kvalitet i alle ledd med NASSAU.

 

Garasjeport garasjeporter port
NASSAU, softline, garasjeport, garasjeporter

Designe og bestille din garasjeport enkelt og raskt her

I vår nettbutikk er prinsippet: «Din garasjeport, ditt design», og du designer derfor selv den portløsningen som passer deg best. Deretter får du en samlet pris på din garasjeport før du bestiller porten. Vi sitter også klare til å hjelpe deg, enten du har spørsmål til oppmåling, montering, bestilling eller noe annet. Med mer enn 50 års erfaring deler vi gjerne våre erfaringer så det sikres at du får tilstrekkelig hjelp og rådgivning.

Garasjeportåpnere for garasjeporten din

Våre garasjeporter leveres alltid med elektrisk betjening, som gir deg komfort når du i det daglige skal inn og ut av garasjen din. Vi tilbyr også et bredt utvalg garasjeportåpnere som øker komforten og fleksibiliteten. Garasjeportåpnere til din port velges ut fra dine ønsker og behov. Hos NASSAU har du muligheten til å velge mellom flere forskjellige garasjeportåpnere som kan gjøre hverdagen din mer praktisk og enkel. Sett sammen dine valg av garasjeportåpnere slik at du optimaliserer hverdagen din så mye som mulig.

Har du spørsmål om våre garasjeporter?

Se de ofte stilte spørsmålene om garasjeporter

Hos NASSAU får vi mange gode spørsmål fra våre kunder hver dag. Du kan lese svar på mange av disse spørsmålene her, for å gjøre prosessen enklere for deg. Finner du ikke svar på spørsmålene dine her, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er mer enn glade for å hjelpe deg og sitter alltid klare til å besvare dine spørsmål.

HVORFOR NASSAU?

Hos NASSAU er kunden alltid i fokus. Med utgangspunkt i forventninger og behov, finner vi den Garasjeporten, som passer akkurat for deg.

GARASJEPORT MODELLER

Med 3 forskjellige Garasjeport modeller har du mulighet til å få en Garasjeport med det uttrykket, som passer best til nettopp din garasje.

mål og plasskrav

Med en Garasjeport fra NASSAU får du best mulig utnyttelse av plassen i garasjen din. Det gir deg mer komfort og daglig glede.

RADIOBETJENING

Radiobetjening er en populær løsning til Garasjeporter da den gir økt komfort fordi porten kan betjenes trådløst og på avstand.

GARASJEPORTER WEBSHOP

Garasjeport webshop er prinsippet: «Din Garasjeport, ditt design», du bestiller portløsningen som passer deg best. Det er enkelt og greit.

VIDEO GUIDE

Garasjeport video guide: Oppmåling av Garasjeport, Montasje av Garasjeport, Programmering av betjening og Garasjeportåpner.

Hva sier kundene våre?

En garasjeport fra NASSAU var et sikkert valg for Tommy:

“Jeg hadde et par spørsmål som jeg raskt fikk svar på da jeg ringte NASSAU, deretter var det veldig enkelt å bestille i nettbutikken. Den var enkel å betjene, og så kunne jeg hele tiden følge med på prisen avhengig av mine valg.

– Tommy Hansen

NASSAU-kunde

Hvordan setter du sammen den beste garasjeporten til huset ditt?

I NASSAU sin nettbutikk har du muligheten til å velge «gjør det selv»-løsningen. Her står du selv for oppmåling av garasjeport, henting av port fra NASSAU og montering av garasjeporten din i garasjen din.

I nettbutikken har du også muligheten til å velge å la NASSAU hjelpe deg trygt gjennom hele prosessen. Våre dørspesialister hjelper deg da med å måle opp døren etter bestilling i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet av våre dyktige portspesialister som hjelper med sluttmålingen. Hvis du velger at vi skal levere porten til deg, vil porten bli levert av våre egne NASSAU lastebiler og sjåfører. Når du velger at NASSAU skal montere porten din, kommer dessuten våre NASSAU-montører ut og installerer garasjeporten din i garasjen din.

Du vil også kunne sette sammen den løsningen som passer deg best. Ønsker du for eksempel å sette sammen og måle porten selv, men ønsker at NASSAU skal montere garasjeporten, er det mulig å velge dette akkurat slik som det passer deg best. Du kan se videoen her for instruksjoner om hvordan du installerer din nye garasjeport fra NASSAU.

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss.

radioutstyr, nassau, garasjeport, garasjeporter softline

Bytt ut din gamle vippeport med en moderne leddport

Har du en gammel vippeport i garasjen din som du ønsker å oppgradere? Ta steget inn i fremtiden med en moderne leddport fra NASSAU. Sammenlignet med vippeporter tilbyr leddporter en rekke fordeler som gjør dem til et attraktivt valg.

En av fordelene med leddporter er enkel betjening. De åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller en fjernkontroll. Dette gjør det utrolig enkelt å bruke garasjen uten å måtte håndtere tunge eller vanskelige mekanismer, og du kan dessuten enkelt kjøre inn og ut av garasjen uten å måtte forlate kjøretøyet ditt. I tillegg gir leddporter bedre plassutnyttelse da de, i motsetning til vippeporter, rulles langs taket når de åpnes og lukkes. Dette frigjør verdifull plass foran garasjen din, slik at du kan utnytte området optimalt. 

Hos NASSAU gjør vi overgangen til en leddport enkel og sømløs. Våre erfarne fagfolk vil ta seg av hele prosessen, fra oppmåling til installasjon. Vi tilpasser leddporten og sikrer en smidig og problemfri overgang fra din gamle vippeport. Med NASSAU får du nemlig ikke bare en moderne, funksjonell og automatisk garasjeport, men også et dedikert serviceteam som står klart til å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Bytter du til en moderne leddport fra NASSAU i dag vil du opplev enkel betjening og bedre plassutnyttelse. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon og start reisen mot en mer praktisk og funksjonell garasjeopplevelse.

Ofte stilte spørsmål om garasjeporter 

Når det kommer til garasjeporter, er det vanlig at man har noen spørsmål og undringer. Her har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene og svar som kan hjelpe deg med å få bedre forståelse for garasjeporters funksjoner, valgmuligheter og installasjon. Enten du vurderer å kjøpe en ny garasjeport eller ønsker å oppgradere den eksisterende, kan denne FAQ-en gi deg nyttig informasjon som hjelper deg i prosessen. Les videre for å få svar på spørsmål som mange har om garasjeporter:

Hvorfor investere i en garasjeport?

En garasjeport gir en rekke fordeler som kan gjøre livet ditt enklere og mer komfortabelt. Her er noen grunner til hvorfor en investering i en garasjeport er verdt det:

 • Beskyttelse av bilen din: En garasjeport kan beskytte bilen din mot vær og vind, inkludert regn, snø, hagl og sollys. Dette kan forlenge bilens levetid og forhindre skader og rust.
 • Sikkerhet: En garasjeport kan øke sikkerheten i hjemmet ditt ved å gjøre det vanskeligere for innbruddstyver å komme inn i garasjen og dermed også hjemmet ditt.
 • Energieffektivitet: Hvis garasjen er koblet til hjemmet ditt, kan en garasjeport også bidra til å redusere energiforbruket ved å isolere garasjen og hindre varmetap.
 • Enkel tilgang til garasjen: En garasjeport kan gjøre det enkelt å åpne og lukke garasjen, noe som kan være spesielt praktisk hvis du har en travel hverdag og ønsker å spare tid.
 • Reduksjon av støy: En garasjeport kan også bidra til å redusere støy fra trafikk eller andre støyende omgivelser utenfor, noe som kan skape et mer behagelig miljø inne i garasjen og hjemmet ditt.

En garasjeport er altså mer enn bare et praktisk tillegg til hjemmet ditt – det er en verdifull investering som gir en rekke fordeler. Enten du ønsker å forlenge levetiden til kjøretøyet ditt, forbedre sikkerheten i hjemmet ditt eller legge til bekvemmelighet i hverdagen din, er en garasjeport et smart valg. Invester du i en høykvalitets garasjeport fra NASSAU kan du nyte fordelene den gir i mange år fremover.

Hva koster en garasjeport?

Garasjeporter fra NASSAU starter på 14 995 kr. Våre priser er individuelle fordi vi produserer alle våre porter etter spesialmål, og derfor tilbyr vi ikke en standardpris.

Hva koster en leddport?

Alle våre porter er leddporter, og våre priser starter på 14 995 kr. Vi leverer både leddporter til bedrifter og til privatpersoner. Våre leddheiseporter kommer i mange forskjellige varianter, design og tykkelser for å imøtekomme akkurat ditt behov.

Hva er best for bilen; garasje eller carport?

En garasjeport kan gi full beskyttelse til bilen din mot vind, regn, snø, solskader og tyveri. Dette er spesielt viktig i områder med ekstreme værforhold eller høy risiko for kriminalitet. En garasjeport kan også gi ekstra sikkerhet og personvern ved å lukke helt og hindre uautorisert tilgang.

Hvor bred bør en garasjeport være?

Hvis porten er for en garasje, vil størrelsen vanligvis avhenge av størrelsen på kjøretøyene som skal parkeres i garasjen. En typisk standardstørrelse for en enkelt garasjeport er 2,4 meter bred og 2,1 meter høy.

Vi anbefaler om mulig å gjøre bredden 2,7 meter, da dette gir optimal plass for funksjonalitet og komfort. 

Vårt råd for vedlikehold av din garasjeport fra NASSAU:

For å sikre optimal funksjonalitet og levetid for din garasjeport fra NASSAU, er det viktig å utføre regelmessig vedlikehold. Her er noen enkle vedlikeholdsråd som kan hjelpe deg med å holde garasjeporten din i god stand:

 • Rengjøring: Vi anbefaler å vaske porten med rikelig med vann og bilshampo, skylle den med vann og tørke den av med en klut. Dette anbefaler vi å gjøre 3–4 ganger i året eller etter behov.
 • Sideforseglinger: Sideforseglingene skal være smidige, og vi anbefaler å spraye dem med silikonspray, som hindrer dem i å tørke ut og gir mindre friksjon når porten åpnes og lukkes.
 • Indre hengsler: De indre hengslene trenger bare én dråpe olje årlig for å holdes ved like. 

Ved å følge disse enkle vedlikeholdsrådene kan du bidra til å forlenge levetiden til din garasjeport og opprettholde dens optimale ytelse. Ta vare på din NASSAU-garasjeport og den vil fortsette å være en pålitelig og funksjonell del av ditt hjem i mange år fremover.

Hvordan montere en garasjeport?

Vi tilbyr montering av alle våre porter, og hvis du ønsker å montere porten selv utleverer vi alltid en monteringsanvisning med alle våre porter. I tillegg har vi laget en komplett videogjennomgang av montering av en garasjeport fra NASSAU.

Hvilket utstyr bør du velge til din nye garasjeport?

Når det gjelder tilleggsutstyr til din garasjeport, tilbyr NASSAU flere praktiske alternativer som kan forbedre brukervennligheten og tilpasningen til dine behov. Her er noen av valgene du har:

 • Håndsender: En garasjeportåpner i form av en håndsender kan hjelpe til med å åpne garasjeporten når du er på farten. Den er enkel å ha i lommen, vesken eller i bilen.
 • Veggsender: Veggsenderen kan henges opp inne i garasjen, slik at du enkelt kan åpne garasjen innenfra, uten å måtte ha med en håndsender ut i garasjen. Veggsenderen kan også plasseres i huset, slik at du kan åpne garasjeporten før du går ut til bilen.
 • Kodetastatur: Kodetastaturet kan plasseres ved siden av garasjeporten slik at du kan komme inn i garasjen uten å måtte ha med en håndsender. Dette er den perfekte løsningen hvis du har barn som skal inn i garasjen.
 • Ismartgate: Ismartgate er smartløsningen for våre porter. Med en Ismartgate kan du enkelt betjene garasjeporten fra telefonen din. I tillegg kan du sjekke tilstanden på porten og hele tiden vite om porten er åpen eller lukket. Du kan koble til opptil 10 telefoner til én enkelt Ismartgate.

Uansett hvilket utstyr du velger, kan NASSAU tilby deg praktiske løsninger som passer til din livsstil og preferanser. Vårt utvalg av tilleggsutstyr gir deg muligheten til å tilpasse din garasjeportopplevelse på en praktisk og moderne måte.