Garasjeport Mål og Plassbehov

En NASSAU Garasjeport tar mindre plass en du tror!

Med en Garasjeport fra NASSAU får du best mulig utnyttelse av plassen i garasjen din. Det gir deg mer komfort og daglig glede. En NASSAU Garasjeport er montert inne i garasjen på veggen ved siden av døråpningen selv. Dermed tar porten ikke unødvendig plass i selve åpningen. Samtidig åpnes døren alltid vertikalt i seksjonssamlingene, og tar dermed ingen plass foran døren.

Nybygging eller renovering av garasjen?

Enten du bygger en helt ny garasje eller renovering, er gjeldende plassbehov det samme. Derfor produserer vi alltid garasjeporten i henhold til dine individuelle mål. Dette sikrer at døren ikke tar opp mer plass enn nødvendig, og samtidig får du mest plass i åpningen selv. Ingen standardmål på NASSAU. Les mer om mål og plassbehov for NASSAU Garasjeporter.

Bytt ut den gamle vippeporten

Hvis du har en eldre vippeport i garasjen din i dag, har vi løsningen som gir garasjen et nytt liv. Vippeporter monteres vanligvis i døråpningen selv, og dermed reduserer selve bredden. Ved å bytte den gamle vippeporten med en ny garasjeporter fra NASSAU, får du typisk 20-25 cm bredere døråpninger. En NASSAU garasjeport skaper mer plass. I eldre garasjer kan murens indre være mer ujevnt og pusset av. Derfor, på NASSAU, kan du velge en stålkasse-løsning med din nye garasjeport. Karmen er montert inne i garasjen, hvorpå vi deretter monterer garasjeportens vertikale skinne. Den gir en flat overflate og en pålitelig garasjeport. Vi kan også hjelpe deg med å demontere den gamle garasjeporten din. 

Mangel på plass til Garasjeport – hva da?

Hvis du har en eldre garasje med flatt tak, kan klaring over portåpning være begrenset. Her anbefaler vi å montere en ramme i selve åpningen. I slike situasjoner anbefaler vi å montere en stål. Det gir en «kystnære» skytehøyde og skaper plass til din nye garasjeport fra NASSAU. 

Portstørrelse og plassbehov for Garasjeporter

  • Bredde (lysmål): 2000 – 5000 mm
  • Høyde: (lysmål): 1875 – 2330 mm
  • Sideplass: 90 min.
  • Overhøyde: 120 mm*
  • Romdybde: Garasjeporthøyde + 1100 mm

*140 mm hvis portbredden er 3000 – 5000 mm

Nassau, Softline, Slik bestiller du din nye garasjeport

Montasje av Garasjeport eller selvmontasje av Garasjeport

Hos NASSAU hjelper vi deg gjerne med både oppmåling og montasje av din nye garasjeport. Du har mulighet til å sette sammen akkurat den pakken som passer for deg. Enten du selv ønsker å måle opp og montere garasjeport eller ved at NASSAUS egne utdannede montører skal ivareta garasjeporten. Hvis du i vår webshop velger MONTASJE AV NASSAU kontakter vi deg for et tilbud på montasje av din garasjeport slik at vi sikrer at alle plasskrav er overholdt før vi starter med produksjon av din nye garasjeport. Dermed overlates all risiko og ansvar til NASSAU med hensyn til at målene er korrekte, og plasskravene er til stede.

Du velger altså fritt i vår Garasjeport webshop om du selv eller vi skal montere din nye garasjeport.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)