Hvem er NASSAU?

Dansk arkitektur siden 1970

I over 50 år har NASSAU forent høy kvalitet og holdbarhet med funksjonalitet og tiltalende design. Nassau sin historie begynte i 1970. 
NASSAU garasjeporter og industriporter er en perfekt kombinasjon av den nyeste produksjonsteknologi, innovasjon og funksjnelt design.

Vi har kontor og lager i Mjøndalen og herfra styres alle våre medarbeidere på hele Østlandet og helt ned til Kristiansand. Vi utfører service og reparerer alle type porter samt salg/montasje av nye porter.

Service telefonen er åpen 24 timer i døgnet og vi er ALLTID klar til å hjelpe deg.

Vi er spesialister på Leddheiseporter til både industriporter og private garasjeporter.

På den nye webshop kan du få garasjeporter opp til 5 meter bredde i f.eks. en flott antrasittgrå farge.

Se mer og design selv Garasjeport her

NASSAU-Norport AS historie

NASSAUs historie begynte i 1970 og vi har markert os som en virksomhet i sterk vekst og er i dag blant Europas ledende produsenter av industriporter, leddheiseporter og panelsystemer.

Med fokus på produktutvikling og opparbeidelse av nye markeder, utvikler NASSAU kontinuerlig sin markedsposisjon, og har gjennom de siste årene oppnådd en stadig større andel av det europeiske markedet.

Den funksjonelle portdesignen passer perfekt sammen med ulike arkitektoniske stilarter, og det er NASSAUs mål å bli arkitektens foretrukne samarbeidspartner, både når det gjelder utfordrende nybygg og renovering av eksisterende bygninger. Med kompetent rådgivning sikres kunden støtte gjennom hele verdikjeden – fra første henvendelse til installasjon, service og vedlikeholdsråd. NASSAU har en omfattende stab av konsulenter, spesialutdannede montører og en velfungerende serviceorganisasjon, som alle bidrar til å sikre et høyt nivå, både når det gjelder produktets funksjonalitet, vedlikehold og holdbarhet.

NASSAU utvikler ikke bare industriporter og garasjeporter, men også gode kunderelasjoner. Gjennom et kontinuerlig samarbeid sikres at kunden får en positiv opplevelse gjennom hele prosessen – fra konsulentens rådgivning, til levering og montering av industriporten eller garasjeporten.

Som leverandør av industriporter arbeider Nassau på business-to-business-markedet. Salget skjer vanligvis direkte til sluttbrukeren, eller alternativt via entreprenør eller rådgiver (ingeniør/arkitekt). Kravene til industriporten varierer naturligvis avhengig av bransje. Via et fleksibelt produktprogram kan NASSAU levere skreddersydde portløsninger til så forskjellige bransjer som landbruk, logistikksentre, næringsmiddelprodusenter, brannstasjoner, bilforhandlere, industrivirksomheter og verksteder samt til private kunder som etterspør høykvalitetsporter i attraktiv design.

NASSAUs produktprogram markedsføres under navnet NASSAU, som dekker et bredt sortiment av automatisk og manuelt betjente industriporter og garasjeporter – alle i den velkjente NASSAU-kvaliteten. Og alle er tilpasset kundens individuelle krav når det gjelder funksjonalitet, klimaforhold, størrelse og design.

Hvis kunden har ønsker utover standardprogrammet, trår NASSAUS tekniske avdeling til og utarbeider forslag for å løse oppgaven.

Dansk arkitektur

NASSAU garasjeporter og industriporter produseres i Danmark. Panelproduksjon av industriporten og garasjeporten skjer på et av Europas mest moderne produksjonsanlegg. 

NASSAU er høyt representert i Europa og eksporterer til mer enn 30 lande. Ialt sysselsetter NASSAU Door A/S ca. 400 ansatte.

NASSAUs moderne produksjonsanlegg gir mulighet for en høy grad av fleksibilitet, som gjør det mulig for NASSAU å tilby individuelle løsninger i ensartet høy kvalitet.

Videre sikrer det fleksible produksjonsanlegget at fokusområdene design, leveringstid og kvalitet alltid er i overensstemmelse med markedets krav. Klikk her og les mere om vår industriporter og garasjeporter.

Norport

Monterings-Service AS Norport ble opprettet i 1972 og har siden stått for produksjon, levering, montasje og service av alle typer porter. Kundebasisen er størst innen offshore industri (som forskningsbåter og oljeplattformer), stat og kommune, sikring av fengsel, jernbane og trikkedrift, bil- og verkstedindustri, tungtransportbygg, kjøpesentre og andre næringsbygg.

Monterings-Service AS Norport opererer på landsbasis men har flest oppdrag på Østlandsområdet. Våre selveide lokaler er i overkant av 5.000m² med produksjon, lager og kontorer, hvorav omtrent 4.000m² er oppvarmede lokaler.

Produktene leveres raskt fra våre lagre og produksjonshaller, og våre dyktige teknikere utfører montasje og service på alle typer porter inkludert porter fra andre leverandører.

Monterings-Service AS Norport og NASSAU ble til NASSAU Norge d. 1/1-2021.

Velkommen til NASSAU-Norport AS.
Du kjenner kvaliteten

 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)