Hvem er NASSAU?

48 års erfaring samlet i én port

I nesten 50 år har NASSAU Door forent høy kvalitet og holdbarhet med funksjonalitet og tiltalende design. Nassau sin historie begynte i 1970. 
De industrielle portene, er en perfekt kombinasjon av den nyeste produksjonsteknologi, innovasjon og funksjnelt design.

Produksjon i Danmark

Nassau sit hovedkvarter og produksjon ligger i Ringe på Fyn. Herfra forvaltes salget til Danmark, samt eksportkoordinering til selskapets respektive datterselskaper og distributører over hele verden. NASSAU er høyt representert i Europa gjennom datterselskaper i Norge, Tyskland, Nederland, Belgia og Polen. I tillegg blir Nassau sine produkter solgt til en rekke distributører i andre europeiske land, samt Midtøsten og Asia. I alt sysselsetter NASSAU Door A/S ca. 350 ansatte. Over 75% av den totale produksjonen eksporteres til mer enn 30 land.

 

Finn din lokale forhandler

Søk plassering

Categories

Distance Range Radius: KM

Status

Forhandler: 0
Indlæser...

  Rute

  Få veibeskrivelse

  Vis avstand i

  FINN DIN GEOPOSISJON

  NASSAUs historie

  NASSAUs historie begynte i 1970 og vi har markert os som en virksomhet i sterk vekst og er i dag blant Europas ledende produsenter av industrielle leddheiseporter og panelsystemer.

  NASSAUs suksess rekker langt ut over landets grenser. Med hovedkontor i Danmark og egne datterselskaper i Tyskland, Norge, Nederland, Belgia og Polen samt et stort nettverk av forhandlere i andre land, er NASSAU sterkt representert både i Europa og andre deler av verden.

  Med fokus på produktutvikling og opparbeidelse av nye markeder, utvikler Nassau kontinuerlig sin markedsposisjon, og har gjennom de siste årene oppnådd en stadig større andel av det europeiske markedet.

  Den funksjonelle portdesignen passer perfekt sammen med ulike arkitektoniske stilarter, og det er NASSAUs mål å bli arkitektens foretrukne samarbeidspartner, både når det gjelder utfordrende nybygg og renovering av eksisterende bygninger. Med kompetent rådgivning sikres kunden støtte gjennom hele verdikjeden – fra første henvendelse til installasjon, service og vedlikeholdsråd. NASSAU har en omfattende stab av konsulenter, spesialutdannede montører og en velfungerende serviceorganisasjon, som alle bidrar til å sikre et høyt nivå, både når det gjelder produktets funksjonalitet, vedlikehold og holdbarhet.

  NASSAU utvikler bare porter, men også gode kunderelasjoner. Gjennom et kontinuerlig samarbeid sikres at kunden får en positiv opplevelse gjennom hele prosessen – fra konsulentens rådgivning, til levering og montering av porten.

  Som leverandør av industrielle leddheiseporter arbeider Nassau primært på business-to-business-markedet. Salget skjer vanligvis direkte til sluttbrukeren, eller alternativt via entreprenør eller rådgiver (ingeniør/arkitekt). Kravene til porten varierer naturligvis avhengig av bransje. Via et fleksibelt produktprogram kan NASSAU levere skreddersydde portløsninger til så forskjellige bransjer som landbruk, logistikksentre, næringsmiddelprodusenter, brannstasjoner, bilforhandlere, industrivirksomheter og verksteder samt til private kunder som etterspør høykvalitetsporter i attraktiv design.

  NASSAUs produktprogram markedsføres under navnet NASSAU, som dekker et bredt sortiment av automatisk og manuelt betjente porter – alle i den velkjente NASSAU-kvaliteten. Og alle er tilpasset kundens individuelle krav når det gjelder funksjonalitet, klimaforhold, størrelse og design.

  Hvis kunden har ønsker utover standardprogrammet, trår NASSAUS tekniske avdeling til og utarbeider forslag for å løse oppgaven.

  NASSAUs porter produseres i Danmark. Panelproduksjon av porten skjer på et av Europas mest moderne produksjonsanlegg i Ringe.

  NASSAUs moderne produksjonsanlegg gir mulighet for en høy grad av fleksibilitet, som gjør det mulig for NASSAU å tilby individuelle løsninger i ensartet høy kvalitet.

  Videre sikrer det fleksible produksjonsanlegget at fokusområdene design, leveringstid og kvalitet alltid er i overensstemmelse med markedets krav. Klikk her og les mere om vår produkter.

  Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
  Back Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
  Your cart email sent successfully :)