Garasjeport Modeller

NASSAU Garasjeport modeller

Med 3 forskjellige garasjeport modeller fra NASSAU har du mulighet til at få en garasjeport med det uttrykket, som passer best til nettopp din garasje. Den tradisjonsrike garasjeporten, Classic. Den stilrene Garasjeporten, Softline Granitt. Og Woodgrain med trestruktur i overflaten. Garasjeport fra NASSAU produseres spesifikt etter dine mål, ønsker og behov. Fritt valg av farge sikrer at din nye Garasjeport passer til resten av huset. Alle de 3 modellene er produsert fra samme ‘oppskrift’ når det gjelder kvalitet og funksjonalitet. Forskjellen ligger i det estetiske utrykket hvor hver garasjeport modell har sitt eget kjennetegn av struktur i overflaten.

Du designer og vi produserer Garasjeporter

Hos NASSAU har vi ingen standard garasjeporter, vi produserer alltid garasjeporter med utgangspunkt i dine ønsker og behov. Ved hjelp av vår Garasjeport webshop kan du designe din nye garasjeport slik at den passer til nettopp din garasje og ditt hus. Hva koster din nye garasjeport?

Finn garasjeport prisen ved hjelp av NASSAU Garasjeport webshop. Du er også mer enn velkommen til å ringe på tlf. 32236510 – med vår 48 års erfaring sitter vi klare til å hjelpe deg.