Garasjeporter fra NASSAU

Hvorfor velge en Garasjeport fra NASSAU?

Hos NASSAU er kunden alltid i fokus og med utgangspunkt i forventninger og behov finner vi den garasjeporten, som passer akkurat for deg.

NASSAU har solgt porter til både industri og private og har mer enn 47 års erfaring i inn- og utland. Vi vet at hver gang det leveres en port fra oss så er det av beste kvalitet. En trygget og sikkerhet som gjør prosessen med din nye garasjeport enkel og overkommelig.

Les mer nedenfor om hvorfor du bør velge en garasjeport fra NASSAU

Hvorfor velge en Garasjeport fra NASSAU?

Hos NASSAU er alle Garasjeporter produsert på NASSAU fabrikk i Danmark. Rundt omkring i Norge har vi våre egne udannede montører og servicefolk kjørende rundt samt flere forhandlere med gode kunnskaper – klar til å hjelpe hvor enn du måtte befinne deg. Vi mener derfor med rette at vårt slengord ”du kjenner oss på kvaliteten” er på sin plass.

NASSAU life-time-test

Hos NASSAU oppfyller vi naturligvis alle lovkrav og gjeldende regler. Det betyr at vi naturligvis har testet våre garasjeporter for det vi kaller ”life-time”. Våre garasjeporter er testet til 74.000 sykluser – den er med andre ord åpnet og lukket 74.000 ganger uten feil og reparasjoner. Hvis garasjeporten vedlikeholdes etter våre anvisninger har du den mest driftssikre garasjeporten på markedet.

NASSAU fingerklemsikring

Sikkerhet har høyeste prioritet hos NASSAU. En garasjeports mange bevegelige deler krever en gjennomtenkt sikkerhetsforanstaltning. Vi har derfor med denne sikkerheten utviklet den hittil mest betjentsikrede garasjeporten. Denne smarte konstruksjonen er standard på alle NASSAU’s garasjeporter. Den forebygger klemte fingre eller andre gjenstander mellom portseksjonene.

NASSAU custommade

Hos NASSAU innordner vi oss etter dine behov og ikke omvendt, vi synes at det er riktig. Garasjeporter fra NASSAU produseres nøyaktig etter dine mål, ønsker og behov. Fritt valg av modell, farge og tilbehør sikrer at din nye garasjeport passer til resten av huset.  På vår webshop er prinsippet ”din garasjeport, ditt design”. Du bestiller selv den portløsningen som passer deg best. Det hele er forklart på en enkel måte og vi skreddersyr din garasjeport akkurat etter dine valg.

NASSAU isoleringsevne

Hos NASSAU synes vi at det er viktig å ha en garasjeport med god isoleringsevne. Å kunne holde varme inne og kulde ute er et viktig mål når du skal investere i en ny garasjeport. Med NASSAU’s porttykkelse på 44 mm. får du en av markedets beste isolerte garasjeporter. Garasjeporten er konstruert med brutte kuldebroer i form av isoleringslister. Dette sammen med effektive tetninger i både sider, topp og bunn sikrer vi en fremragende isoleringsegenskap.

NASSAU indbrudssikring

Garasjeporter fra NASSAU er som standard utstyrt med innbruddssikring. Hvis din garasjeport forsøkes å bli åpnet utenfra har motoren en innebygget låsemekanisme så garasjeporten yter motstand i åpningsprosessen. Det er også montert en løftesikring som låser trekkskinnen, det er dermed veldig vanskelig å åpne garasjeporten utenfra.

NASSAU vindlast

Hos NASSAU tester vi ofte våre garasjeporter. Vi har hos SP Instituttet testet NASSAU garasjeporter for vindlast – altså hvor stort vindtrykk NASSAU’s dansk produserte garasjeporter kan motstå. Våre garasjeport er testet til minimum klasse 3 – Skruene kan begynne å løsne fra panelene ved 1100 Pa. Vi kan derfor garantere at NASSAU Garasjeporter kan motstå et atmosfærisk trykk på min. 965 Pa.

Garasjeporter i 3 modeller

 

Hos NASSAU kan du velge mellom 3 forskjellige overflatestrukturer til din nye garasjeport, hver av garasjeportene har sitt eget unike utrykk. Ikke alle hus og garasjer er like så derfor har du mulighet for å velge den garasjeport modellen som passer best til nettopp ditt behov. Med utgangspunkt i materialer, form og arkitektur på din garasje eller ditt hus er det mulig å finne den garasjeporten som passer best.

NASSAU Garasjeporter – Reklamefilm