Gangdør

Integrert gangdør i portbladet

NASSAU 9000 Leddheisporter kan etter ønske leveres med en integrert gangdør i portbladet. På grunn av seksjonshøyden på NASSAU 9000 Leddheisporter strekker gangdøren seg bare over tre seksjoner, noe som gir en helt tettsluttende dør og en stabil port.

Hvis porten har elektrisk betjening, sikrer en kontakt i døren at porten bare kan betjenes når døren er lukket. Innebygde dører åpnes alltid utover, men de kan høyre- eller venstrehengsles etter ønske.

Både innebygde og separate gangdører utføres i ekstruderende, elokserte aluminiumprofiler som bevarer den flotte overflaten selv ved vanskelige klimaforhold.

Av sikkerhetsmessige grunner anbefaler NASSAU at en gangdør plasseres ved siden av porten for å unngå kollisjon med kjørende trafikk.

Kan efter ønske leveres med en integreret gangdør i portbladet. På grund af sektionshøjden på NASSAU 9000 Leddheisporter strækker gangdøren sig kun over 3 sektioner, hvilket giver en helt tætsluttende dør – og en særdeles stabil port.

Såfremt porten er udstyret med el-betjening, sikrer en kontakt i døren at porten kun kan betjenes når døren er lukket. Indbyggede døre åbnes altid ud, men kan frit højre- eller venstrehængsles.

Såvel indbyggede, som separate gangdøre udføres i ekstruderede, eloxerede aluprofiler, der bevarer sin flotte overflade selv under vanskelige klimatiske forhold.

Af sikkerhedsmæssige grunde anbefaler NASSAU at en gangdør placeres ved siden af porten, for at undgå kollision med kørende trafik.

NASSAU 9000F gangdør
NASSAU Doer Lavttrin

Gangdør med lavt trin

NASSAUs nye inngangsdør er tilgjengelig for både NASSAU 9000F, 9000G og 9000M leddheisporter. Den nye løsningen med lave trinn kan leveres selv med en dørbredde på 6 meter. Løsningen kan også leveres til alle jernbanesystemer. De spesialtilpassede bunnhengslene leveres i både galvanisert og rustfritt stål. Den nye bunnprofilen (trinnene) er galvanisert og deretter pulverlakkert i RAL9006 (hvit aluminium).

Samme høje kvalitet

Vi kompromitterer aldri på kvalitet. Den nye PDLS gangdøren er produsert til samme høye standard som NASSAUs andre produkter. Gangdørprofilene er laget av ekstruderte anodiserte aluminiumprofiler. Den nye gangdøren leveres også med et optimalt fingerbeskyttelsessystem mellom seksjonene. Videre leveres den nedre delen av døren helt ferdigmontert fra fabrikken, hvorved en høy kvalitet og redusert installasjonstid blir oppnådd hos kunden.