Tetningssystem

Tetningssystem til leddheisporter

NASSAU 9000-serien er utstyrt med et effektivt system av tetningslister som sikrer mot vind og inntregning av slagregn.

Toppseksjonen er utstyrt med en effektiv topptetning mot den vannrette karmen på bygningen. Topptetningen er utført i TPE, som er et særdeles formbestandig plastmateriale.

Seksjonstetninger i TPE, et svært formbestandig plastmateriale, er integrert mellom de enkelte portseksjonene. Bunnseksjonen har en spesialutviklet gummiprofil med hele tre tetningslepper. Bunntetningen er utført i det formbestandige plastmaterialet EPDM.

NASSAU 9000-porten har også et system av tetningslister på de loddrette kjøreskinnene, som sørger for effektiv tetning mellom portblad og bygning. NASSAU 9000-serien er forsynet med et effektivt system af tætningslister, som sikrer mod vind og indtrængning af slagregn.

Topsektionen er udstyret med en effektiv toptætning mod bygningens vandrette karm. Toptætningen er udført i TPE, som er et særdeles formbestandig plaststof.

Mellem de enkelte portsektioner er der integrerede sektionstætninger, udført i TPE, som er et særdeles formbestandig plaststof.

Bundsektionen har en speciel udviklet gummiprofil med hele 3 tætningslæber. Bundtætning er udført i det formsbestandige plastmateriale EPDM.

Endvidere har NASSAU 9000 porten også monteret et sæt af tætningslister på de lodrette køreskinner, som sørger for en effektiv tætning mellem portblad og bygning.

Tetningssystem til leddheisporter