Er garasjeporter best i aluminium eller stål?

NASSAU garasjeporter er produsert i aluminium

NASSAU portene er velkjente av mange for deres høye kvalitet. Portenes høye kvalitet og lange levetid er anerkjent både på industriporter, bilvaske porter, spesielle porte og garasjeporter.

Alle NASSAU garasjeporter er produsert i korrosjonsbestandig aluminium. Dette betyr at hvis du skulle være så uheldig å få riper i garasjeporten, ruster den ikke som det er tilfellet med en garasjeport i stål.

Portbladet på garasjeportene våre består av svært isolerende polyuretanskum-seksjoner. Snitttykkelsen er 44 mm – foran og bak er laget av aluminium.

NASSAU garasjeporter er designet for å bli brukt – Garasjeporten vår er testet til 74.000 sykluser – med andre ord, den har åpnet og lukket 74.000 ganger uten feil og reparasjon. Derfor, hvis porten opprettholdes i henhold til våre instruksjoner, har du den mest pålitelige garasjeporten på markedet.

I tillegg leveres alle garasjeporter som standard med fingerklemming og utvidet innbruddssikring. Fingerklemlås forhindrer fastkjøring av fingre eller gjenstander mellom seksjoner. Innbruddsbeskyttelse fungerer som en løfteanordning som holder inntrengere ute.

En garasjeporte fra NASSAU er derfor på mange måter en god investering.

Leave a Reply