Hvilke farger er garasjeporter laget i?

Avhengig av hvilken modell du velger, er det en rekke standardfarger som du fritt kan velge når du utformer garasjeporten. Vår fabrikk, som ligger i Fyn, produserer tre forskjellige garasjeporter. De kalles: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. I vår nettbutikk kan du designe din egen garasjeport slik at den bare passer dine mål, ønsker og behov.

Det riktige fargevalget til din NASSAU garasjeport

For vår NASSAU Classic garasjeport er det 10 standardfarger som du fritt kan velge å passe til huset ditt. Hvis du vil ha en farge som ligger utenfor standardfarger, har du også mulighet til å skrive inn en bestemt RAL-fargekode – du kan få Classic og Woodgrain i alle RAL-farger.

For vår NASSAU Softline Granite garasjeport er det 3 forskjellige standardfarger, mens Woodgrain-modellen har 4 forskjellige standardfarger. Her har du også mulighet til å legge inn en bestemt farge for din neste garasjeport. Inne NASSAU Classic leveres alltid i fargen gråhvite.

Vi har derfor gjort det mulig for deg å ta akkurat det fargevalg som passer deg og ditt hus. Vi er stolte over å tilby kundene våre individuelle løsninger.

Velg din farge fra nettbutikken

I vår nettbutikk kan du velge bare den fargen som passer best for huset ditt. Du kan enkelt og enkelt velge fargen, hvor du også kan se fargen i samspill med typen murstein huset ditt har.

Besøk vår nettbutikk her