Garasjeport Mål og Plassbehov

Få en garasjeport i størrelsen du ønsker

Ønsker du en garasjeport som utnytter plassen din optimalt? Hos NASSAU produserer vi garasjeporter i ønsket størrelse, slik at du får mest mulig ut av garasjen din. Enten du bygger nytt eller renoverer, tar våre porter minimalt med plass, og gir deg mer komfort i hverdagen. Oppdag her hvordan en NASSAU garasjeport kan forvandle din garasje og gi deg den plassen du trenger.

Nassau, Softline, Slik bestiller du din nye garasjeport

En garasjeport fra NASSAU tar mindre plass enn du tror

Med en garasjeport fra NASSAU får du best mulig utnyttelse av plassen i garasjen din. Det gir deg mer komfort og daglig glede. En garasjeport fra NASSAU er montert inne i garasjen på veggen ved siden av døråpningen selv. Dermed tar porten ikke unødvendig plass i selve åpningen. Dette gir deg mer plass til å manøvrere inne i garasjen, og gjør det enklere å parkere bilen. Samtidig åpnes døren alltid vertikalt i seksjonssamlingene, og tar dermed ingen plass foran døren. Dette gir deg mer plass til å bevege deg rundt på utsiden av garasjen. Med en garasjeport fra NASSAU får du best mulig utnyttelse av plassen, noe som gir deg mer komfort og glede i hverdagen.

 

Nybygging eller renovering av garasjen?

Enten du bygger en helt ny garasje eller renoverer, er gjeldende plassbehov det samme. Derfor produserer vi alltid garasjeporten i henhold til dine individuelle mål. Dette sikrer at døren ikke tar opp mer plass enn nødvendig, og samtidig får du mest plass i åpningen selv. Hos NASSAU er det ingen standardmå, da vi alltid tilpasser garasjeporten til størrelsen du trenger den i. Les mer om mål og plassbehov for garasjeporter fra NASSAU.

garasjeport, garasjeporter, classic, nassau

Bytt ut den gamle vippeporten din med en ny leddport

Har du en eldre vippeport i garasjen? Vi har løsningen for å gi garasjen din et nytt liv. Vippeporter er vanligvis montert i døråpningen, noe som reduserer bredden. Ved å bytte ut din gamle vippeport med en ny garasjeport fra NASSAU, kan du forvente en økning på 20-25 cm i døråpningen. En NASSAU-garasjeport gir deg altså betraklig mer plass. 

I eldre garasjer kan det indre av muren også være ujevn og avskallet. Derfor tilbyr vo hos NASSAU en stålkasse-løsning for din nye garasjeport. Karmen monteres inne i garasjen, hvorpå vi deretter monterer den vertikale skinnen til garasjeporten. Dette gir en flat overflate og en pålitelig garasjeport. Vi kan også bistå med å fjerne din gamle

Garasjeporter sort granitt NASSAU

Har du mangel på plass til garasjeport?

Dersom du sitter med en eldre garasje med flatt tak, kan det være begrenset med klaring over portåpningen. I disse tilfellene anbefaler vi å montere en ramme i selve åpningen for å skape mer plass. Vi anbefaler en ramme i stål, som gir en optimal skytehøyde og skaper nødvendig plass for din nye garasjeport fra NASSAU. Med riktig mål og størrelse på garasjeporten, vil denne løsningen passe perfekt i din garasje. Vi tilbyr garasjeporter i størrelser tilpasset dine behov, så det er enkelt å velge en port som passer til dine behov og garasjens mål. 

 

Portstørrelse og plassbehov for garasjeporter

  • Bredde (lysmål): 2000 – 5000 mm
  • Høyde: (lysmål): 1875 – 2330 mm
  • Sideplass: 90 min.
  • Overhøyde: 120 mm*
  • Romdybde: Garasjeporthøyde + 1100 mm

*140 mm hvis portbredden er 3000 – 5000 mm

Les mere om mål og plassbehov for garasjeporter i vår brosjyre: GARASJEPORTER – MÅL OG PLASSBEHOV

Få hjelp til oppmåling og garasjeportmontering 

Hos NASSAU tilbyr vi en omfattende tjeneste når det kommer til montering av din nye garasjeport. Vi tilbyr både oppmåling og montering, og du har muligheten til å skreddersy en pakke som passer best for dine behov. Enten du ønsker å ta hånd om oppmåling og montering selv, eller om du foretrekker at våre kvalifiserte montører tar seg av jobben, er valget ditt.

I vår nettbutikk for garasjeporter har du full frihet til å velge om du selv ønsker å montere din nye garasjeport, eller om du ønsker at vi skal gjøre det for deg. Hvis du i nettbutikken velger «montasje av NASSAU», vil vi kontakte deg for å gi et tilbud på montering av din garasjeport. Vi sørger for at alle plasskrav blir oppfylt før vi starter produksjonen av din nye garasjeport. På denne måten overtar NASSAU all risiko og ansvar for at målene er korrekte, og at plasskravene er til stede.