Leddport med dør – Utforsk mulighetene dine her – NASSAU

Leddport med dør og topp/sidefelt

Få en arkitektonisk harmonisk helhetsløsning

Arkitektoniske valg kan ofte resultere i byggekonstruksjoner som etterlater en åpning større enn leddportens dimensjoner. Denne gjenværende åpningen kan, om ønskelig, utstyres med paneler designet i samme stil som portens seksjoner. Ved å integrere porten med tilpassede side- og overfelt, kan man skape en estetisk tiltalende og helhetlig løsning.

NASSAU tilbyr et omfattende utvalg av matchende paneler og dører, med farger og materialer som komplementerer porten perfekt.

Vi produserer både innebygde og separate gangdører i ekstruderte, elokserte aluminiumprofiler, som sikrer en vedvarende flott overflate, selv under utfordrende klimaforhold. Av hensyn til både praktikalitet og sikkerhet, anbefaler NASSAU at en eventuell gangdør plasseres ved siden av porten, fremfor i porten selv, dersom det er mulig. 

Fordelene med en leddport med dør

En leddport med dør tilbyr en rekke fordeler for bedrifter. Først og fremst gir den en funksjonell og praktisk løsning ved å kombinere en stor port for kjøretøy med en separat gangdør for de til fots. Dette øker effektiviteten ved å tillate rask og enkel tilgang for ansatte, mens større kjøretøy kan passere gjennom hovedporten.

I tillegg til funksjonalitet, tilbyr en leddport med dør også estetiske fordeler. Med NASSAU’s omfattende utvalg av matchende paneler og dører, kan bedrifter skape en visuelt tiltalende og harmonisk fasade, som komplementerer bygningens arkitektoniske stil. 

Velg en port med dør og topp/sidefelt fra NASSAU

NASSAU er en ledende leverandør av leddporter med dør og topp/sidefelt. Våre løsninger er designet for å gi optimal funksjonalitet og sikkerhet i alle typer industrielle og kommersielle bygninger. NASSAU-leddporter er robuste, pålitelige og laget for å tåle daglig bruk over lengre tid. 

Dørene er utstyrt med topp/sidefelt som gir ekstra lysinnslipp og bidrar til et mer åpent og innbydende miljø. Døråpningen er designet for enkel tilgang, noe som øker effektiviteten i daglig drift. Vi tilbyr en rekke designalternativer for å passe til enhver bedrifts unike behov. Med NASSAUs kvalitetsløsninger, får du en leddport som er skreddersydd for din virksomhet, og som kan bidra til å forbedre både arbeidsflyt og sikkerhet. Hvis du ønsker å bestille en industriport med dør og topp/sidefelt, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for din bedrift. Ikke nøl med å ringe oss eller sende en e-post for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe din bedrift å nå nye høyder.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)