Hva koster en garasjeport?

NASSAU produserer garasjeporter i henhold til dine ønsker og behov.

Hva koster en ny garasjeport?

I Garasjeport nettbutikk kan du designe garasje dører og se prisen umiddelbart. Du angir mål og ønsker for garasjeport, så du er sikker på at den passer til dine behov og ditt hus.
Hvilken farge kan jeg velge?
Skal det være med eller uten vinduer?
Alt dette kan du designe i Garasjeport nettbutikk, som visuelt viser deg hvordan garasjeporten din vil se ut. Selvfølgelig hjelper vi også med levering og montering hvis du ikke vil ha en «gjør det selv garasjeportløsning».

Det er garasjeporten din – derfor arrangerer vi etter dine ønsker, så vi sørger for at du får mest ut av garasjeporten. Du designer og produserer på fabrikken i DANMARK.

NASSAU tilbyr 3 forskjellige typer garasjeporter som har forskjellige overflatestrukturer. De tre modellene er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. Garasjeportmodellene er funksjonelt identiske, men hver har sitt eget unike uttrykk og stil. Hvis du vil lese mer om modellene, klikk her.

Kvalitet i forkant

Vi kompromisser ikke med kvalitet, og med 48 års erfaring kan vi tilby kvalitet i alle prosesser. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning i planleggingsfasen, levering, montering og tjenester. Siden starten i 1970 har NASSAU vært av høyeste kvalitet. Vi har vår egen fabrikk i Danmark. Vi ønsker å gi våre kunder den beste kvaliteten og servicen.

NASSAU GARASJEPORTER LEVERES I 3-4 Uker

Hvis du trenger råd, er vi selvfølgelig klare til å svare på dine spørsmål. Ring 32 23 65 10 hvis du trenger hjelp med din nye garasjeport.