Hvilke garasjeporter åpnere er der?

Det finnes flere typer åpnere

Når du bruker garasjeporten, er radioutstyret en uvurderlig størrelse. Det gir deg komfort i hverdagen når du kan styre garasjedøren din på en ekstern måte. Hvis du vil operere mer enn en garasjeport om gangen, så er det selvsagt også et alternativ.

Det er veldig enkelt å komme seg inn i bilen, hvorpå du kan bruke fjernkontrollen på fjernkontrollen og åpne garasjeporten.

NASSAU tilbyr et bredt utvalg av fjernbetjeninger til garasjeporten våre, slik at du får den løsningen som passer deg. Det øker fleksibiliteten og komforten når du åpner eller lukker garasjeporten.

Våre håndsendere kan programmeres for å styre mer enn én garasjeport, avhengig av hvilken modell du vil ha.

Flere av fjernkontrollene er utstyrt med en statusknapp som gjør at du kan se om garasjeporten din er åpen eller lukket når garasjeporten ikke er i sikte. Det er en super effektiv måte å se om du har husket å lukke garasjeporten din.

Med vårt tastatur skriver du selv ønsket kode, hvorpå de som kjenner koden, kan åpne og lukke garasjeporten din. Det er super smart hvis det er flere folk å bruke garasjeporten. Samtidig kan du gi koden til noen som kanskje trenger å levere noe til deg mens du ikke er hjemme. Denne koden vil være gyldig tre ganger. Tastaturet leveres med en skjermbeskytter, slik at den er beskyttet mot vind og vær.

Radioutstyret kan låses, slik at barna ikke bruker garasjeporten som leketøy.

Enkel programmering

Det er veldig enkelt å programmere fjernkontroller, og vi har laget en rekke brukerhåndbøker og videoguider som kan hjelpe deg godt på vei til en hverdag med mer komfort. Se våre videoguider her

Homelink

Vil du kontrollere alt fra bilen din? Da er HomeLink den riktige løsningen. Ved hjelp av HomeLink kan du kontrollere garasjeporten din direkte fra bilen. HomeLink er en programmerbar fjernkontroll og kan styre opptil tre forskjellige enheter – nemlig garasjeporten, alarmsystemet og lyset.

HomeLink-panelet består av tre programmerbare knapper og en indikatorlampe i bakspeilet.

Leave a Reply