Hvilke garasjeporter er mest sikre?

Garasjeporter fra NASSAU i høyeste kvalitet og sikkerhet

NASSAU prioriterer alltid sikkerhet først. Med nesten 50 års erfaring med produksjon av porter har vi høy kunnskap om våre produkter og deres sikkerhet. Vi produserer industridører og garasjeporter av høyeste kvalitet på vår fabrikk i Fyn, og bare den høyeste kvaliteten er god nok.

Foruten det faktum at dørene våre har en vakker visuell design, kompromisser vi ikke med kvalitet og sikkerhet. Det er en ubehagelig opplevelse å få fingrene fanget i døren, og derfor har vi utviklet en fingerklemmebeskyttelse på garasjeporter våre. Dette sikrer at fingrene og andre gjenstander er trygge og ikke blir fanget mellom delene når porten løper opp eller ned. NASSAU fingerklemlås er standard på alle garasjeporter våre. I tillegg stopper en garasjeporte fra NASSAU automatisk med sikkerhetsfotoceller som sikrer mot gjenstander eller personer som kan være under døren mens den går ned. Sikkerhetsfotocellene overvåker derfor området rundt garasjeporten din, som sender et signal til motoren dersom en person eller en gjenstand er i garasjeporten.

Vi tester ofte garasjeporter våre slik at kvalitet og sikkerhet alltid forblir på høyeste nivå. Vi sørger derfor alltid for at våre løsninger ikke blir forældede. Derfor overholder vi selvsagt alle gjeldende lovkrav og gjeldende regler. Garasjeporten vår er livstidsprøven, hvor de testes for å åpne og lukke 74.000 ganger uten feil og reparasjoner. Dermed sikrer du et av markedets mest pålitelige garasjeporter.

Leave a Reply