Nytt konsept med garasjeporter for privat

Garasjeport til private

NASSAU har siden 1970 laget porter for bedrifter og industri. Privatmarkedet skal også ha nytte av det, så NASSAU har introdusert et nytt konsept med garasjeporter til private kunder. Enten du bygger nytt- eller ønsker fornyelse og renovering av din gamle garasje, har vi løsningen som gir nytt liv til din garasjeport! På NASSAU får du kvalitet på alle nivåer. Vi kontrollerer måleren, leverer og monterer din nye garasjeport, så du er garantert den beste løsningen for huset ditt. NASSAU garasjeporter produseres spesielt for dine mål, ønsker og behov. Fritt fargevalg sikrer at din nye garasjeport passer til resten av huset. NASSAU garasjeporter leveres alltid med elektriske kontroller, noe som gir deg optimal innbruddssikkerhet og komfort i den daglige trafikken inn og ut av garasjen din.
Vi har utviklet en garasjeport som faktisk består av samme tøffe kvalitet som våre industriporter, men med en annen finish, så de er vakrere å se på. Dette har resultert i at vi nå kan lansere 3 modeller, Classic, Softline Granite og Woodgrain.

Den robuste garasjeporten

Classic, er en klassisk NASSAU garasjeport i aluminium med struktur og horisontal profilekstern. En robust garasjeport som tåler daglig bruk og gir optimal isolasjon med 44 mm dørseksjoner med høy kvalitet skumdannelse. NASSAU Classic garasjeport leveres i 10 forskjellige standard eksterne farger eller lakkert i en valgfri RAL-farge. Innvendig leveres NASSAU garasjeporter alltid i gråhvite RAL9002.

Den stilige garasjeporten

NASSAU Softline Granitt Garasjeporter er en aluminiumdør-modell som kommer med glatt overflate og horisontale linjer. Den glatte overflaten gir et eksklusivt utseende og en fin finish. Utvendig NASSAU Softline Granitt leveres i standardfarger; Svart Granitt, som matcher Noir 900 Sablé, Grå Granitt, som matcher Noir 2100 Sablé og Hvit granittfarge, som matcher hvit SAA 10F Sablé. Inne i våre garasjeporter leveres alltid i grå hvit RAL9002.

Nytt designalternativ

NASSAU Woodgrain er en ny portmodell i aluminium med imitert trestruktur og horisontale linjer. Trelastet gir garasjeporten et naturlig utseende, som passer fint med mange bygninger. Utenfor kommer NASSAU Woodgrain i standardfargen antracitt RAL7016, sjokoladebrun RAL8017, dyp svart RAL9005, ren hvit RAL9010 eller i en valgfri lakkert RAL-farge. Innvendig leveres garasjeporter alltid i gråhvite RAL9002.

Det er så enkelt

Vi har gjort det enkelt og enkelt å bestille din nye garasjeport online. Med vår nye nettbutikk har du muligheten til å designe garasjeporten som du ønsker, og til og med få prisen med en gang.
Hvis du vil at garasjeporten skal være i en spesiell farge, som ligger utenfor standardprogrammet, møter vi dine ønsker. Vi tilbyr NASSAU Classic og NASSAU Woodgrain i valgfri RAL-farge. Bare skriv inn RAL-koden, og garasjeporten leveres i vått lakk i fargen du ønsker.

to mørke porte NASSAU Softline
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)