Din løsning, din garasjeport – Se prisen

NASSAU produserer garasjeporter i henhold til dine behov

Hva koster min nye garasjeport? I vår nettbutikk har vi gjort det raskt og enkelt. I nettbutikken kan du designe din egen garasjeport og se prisen umiddelbart. Du kan angi dine spesifikke mål og ønsker for garasjeporten din, så du er sikker på at den passer til ditt hus. Hvilken farge kan jeg velge? Skal det være visjon eller panoramavindu? Alt dette kan du designe i vår nettbutikk, som visuelt viser deg hvordan garasjeporten din vil se ut. Selvfølgelig hjelper vi også med levering og montering.

Det er garasjeporten din – derfor arrangerer vi etter dine ønsker, slik at vi sikrer at du får mest ut av garasjeporten. Du designer og vi produserer.

NASSAU tilbyr 3 forskjellige typer garasjeporter som har 3 forskjellige overflatestrukturer. De tre modellene er: NASSAU Classic, NASSAU Softline og NASSAU Woodgrain. De tre modellene er funksjonelt liknende, men hver har sitt eget unike uttrykk og stil. Hvis du vil lese mer om modellene, klikk her

Garasjedører av høyeste kvalitet

Vi kompromisserer ikke på kvalitet, og med over 50 års erfaring kan vi tilby kvalitet i alle prosesser. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning i planleggingsfasen, levering, montering og tjenester. Vi har vår egen fabrikk i Ringe på Fyn, Danmark. Vi ønsker å gi våre kunder den beste kvaliteten og servicen. Våre mange års erfaring betyr at vi i dag er blant Europas ledende produsenter av industridører og garasjeporter.

Hvis du trenger råd, er vi selvfølgelig klare til å svare på dine spørsmål. Ring 32 23 65 10 for hjelp med din nye garasjeport.

nassau, garasjeport, garasjeporter, classic, hvid

Design din garasjeport her og se prisen umiddelbart
Garasjeport designer